Sari la conținut

Vrei să ai succes? Renunță la toată lista de NU din viața ta

Vrei să ai succes? Renunță la toată lista de NU din viața ta. Este incredibil de simplu să-ți scoți din cap că tu NU… Gândește pozitiv, schimbă-ți atitudinea

Dacă simți că nimic nu merge așa cum ar trebui, încearcă să vezi ce trebuie schimbat în stilul de viață. Poate că o atitudine mai deschisă nu ar strica.

Spui mereu NU, consideri că ești mai prejos decât ceilalți, că nu meriți ceva mai bun? Păi atunci tocmai tu te programezi greșit. Este normal ca totul să-ți meargă pe dos.

Vrei să schimbi ceva? Vrei să iasă soarele și pe strada ta? Iată ce ar trebui să faci, mai întâi de toate: renunță în a-l mai ține pe NU în brațe.

De azi înainte, scoate-ți din cap și din vocabular că nimic NU…

NU sunt special

Ba ești o persoană foarte specială, unică, minunată, creația perfectă a lui Dumnezeu. Privește-te ca fiind special și așa te va vedea și lumea din jur.

Șterge-ți NU-ul din cap!

NU sunt bun

Un eșec într-un anumit domeniu, chiar și din copilărie, ne poate marca atât de mult încât să rămânem foarte multă vreme, uneori întreaga viață, cu falsa convingere că noi nu putem reuși în domeniul respectiv.

Fie că este vorba despre un sport sau alt domeniu în care nu am excelat.

Atunci se dezvoltă un sentiment de inferioritate pe care-l păstrăm în universul nostru lăuntric și care ne împiedică să realizăm ceea ce ne dorim.

Greșim enorm să rămânem ani de zile blocați din cauza unui eșec din trecut care ne acaparează gândirea.

Perseverează și vei reuși, totul este să-ți dorești. Când vrei ceva cu adevărat, nu se poate să nu reuşeşti.

Ești bun, aminteşte-ţi acesta, cum alții pot, și tu poți, și tu ești suficient de bun, totul este să ai încredere în tine.

NU pot să fac asta

Ba poți și vei reuși!

Orice reușită vine de obicei după mai multe eșecuri. Nu renunța să perseverezi.

Până la urmă vei reuși cu siguranță. Urmărește să scoți acel NU şi păstrează doar POT, și repetă constat, în gând, acest cuvânt, potrivit suntsanatos.ro.

NU mă place nimeni

Probabil, la un moment dat al vieții, ai nimerit într-un anturaj cu care nu rezonai sau acum te afli într-un astfel de anturaj, care te face să te simți altfel și neplăcut de cei din jur.

De obicei oamenii nu te plac și te resping atunci când nu ești la fel ca ei, dar aceasta nu înseamnă că ei sunt mai buni, ci poate însemna că tu le ești superior și de aceea nu te plac.

Caută să te înconjori cu alți oameni, cu care să ai afinităţi; cei pe care îi ai în prezent în jur pot fi niște mediocri.

Ține minte: dacă oamenii de care ești înconjurat acum nu te plac, schimbă-i. Sigur nu ești în cercul care trebuie! Capul sus și schimbă gașca!

NU am altă soluție

Este de asemenea o idee falsă, care ne blochează evoluția spre visul nostru. Dacă ai epuizat o posibilitate, caută altele.

Nu există probleme fără soluții. Orice problemă are cel puțin o rezolvare. Din nou, elimină acel NU din convingerea pe care o ai. Mereu să gândești AM ALTĂ SOLUȚIE.

Întotdeauna există o altă soluție. Renunță la bariere, dă-le jos și vei găsi soluții la probleme. Și nu uita: nu există probleme, ci numai oportunități.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel