marți, octombrie 4, 2022

Vrei să atrag bani?Iată ce culori de portofele să alegi. Experții în Feng Shui ne sfătuiesc ce culori sau nuanțe de portofele să alegem pentru a avea mereu bani. 

Ai portofelul gol mai mereu? Nici pe card nu stai prea bine cu banii? Ei bine, s-ar părea că și culoarea portofelului ar avea o mare legătură cu lipsa de lichidități, potrivit experților în Feng Shui.

Principiile Feng Shui te pot învăța ce culoare de portofel atrage banii. Încă din cele  mai vechi timpuri oamenii au apelat aceste principii pentru a aduce echilibrul în viața lor.

Te-ar mai interesa: Medic neurolog: Lecitina nu are efect. Iată ce tru...

Feng Shui este o filosofie și o practică străveche de poziționare a lucrurilor, astfel încât acestea să favorizeze fluxul de energie dintr-o încăpere.

În acest fel se creează echilibru și armonie în interiorul încăperilor alese. Se spune că persoanele care reușesc să stăpânească arta străveche a principiilor Feng Shui reușește să atragă bunăstarea și bogăția în viața sa.

Această filosofie se află în strânsă legătură cu termenii de bogăție, noroc și echilibru.

De aceea, principiile Feng Shui sunt utilizate inclusiv în alegerea obiectelor pe care ni le dorim în viața noastră.

Te-ar mai interesa: Octavian Jurma: Pandemia nu s-a terminat! Valul 7 ...

Cu alte cuvinte, Feng Shui te poate ajuta să-ți echilibrezi viața din punct de vedere energetic și nu numai.

O practică veche spune că dacă lași portofelul lângă trei monede înfășurate într-o panglică roșie vei atrage bogăția în viața ta. Un alt principiu spune că este important să ai mereu ordine în portofel. Se spune că un portofel dezordonat duce automat la sărăcie.

Ce efecte are negrul

Specialiștii în Feng Shui indică negrul ca fiind printre cele mai întâlnite nonculori când vine vorba de portofele. Din fericire, se crede că negrul simbolizează bogăția și prosperitatea.

Te-ar mai interesa: Ce spune culoarea ochilor despre tine și de ce och...

Astfel, această nonculoare ajută la creșterea averii tale. Albastrul este simbolul regalitățiii, dar totodată simbolizează apa curgând. Se spune că albastrul aduce banii și norocul în viața ta.

Culoarea maro este de preferat când vine vorba de alegerea portofelului potrivit. Se spune că această nuanță încurajează economisirea banilor și totodată creșterea averii.

Verdele simbolizează oportunitățile financiare care abia așteaptă să fie explorate. Prin urmare poate fi o alegere bună dacă îți dorești mai mulți bani. Nu în ultimul rând, galbenul este recomandat.

Te-ar mai interesa: Colesterol ridicat: 5 trucuri simple care curăță î...

Această culoare vie, caldă, simbolizează avuția, dar și economiile. Este alegerea ideală când vine vorba de cumpărarea următorului portofel, scriu specialiștii în Feng Shui.

Specialiștii vorbesc și despre culorile pe care ar trebui să le eviți. Se pare că rozul și violetul nu sunt alegerile ideale pentru un portofel, notează publicația catine.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private