marți, decembrie 6, 2022

Nutriționista Mihaela Bilic vine în sprijinul persoanelor care se confruntă cu numărul de kilograme și împărtășește lista alimentelor de evitat. Potrivit acesteia, în cazul în care consumăm aceste alimente în exces, corpul le transformă în grăsime.

Nutriționista subliniază că pentru a elimina excesul de kilograme nu trebuie să ne înfometăm sau să ținem diete restrictive, ci trebuie să să ținem cont de câteva reguli simple.

Te-ar mai interesa: Aceste 4 zodii sunt favorizate în decembrie. Succe...

”Primul lucru pe care trebui sa il organizam cand avem kilograme in plus este prezenta zaharului. Zaharul se duce in ficat si ficatul stie sa faca din el efectiv grasime, fructoza din zahar nu poate fi consumata prin miscare si atunci zaharul e principalul nostru dusman care ne schimba metabolismul si ne face sa acumulam grasime. Atentie, cand zic zahar, zic fructe in exces, zahar ca atare si alcool”, a explicat nutritionistul Mihaela Bilic.

Semne că mâncați prea mult zahăr

Totusi, avem voie sa mancam o bucatica de ciocolata sau un fruct pe zi, fara probleme. Sau daca ne abtinem o saptamana intreaga, in weekend putem sa consumam mai mult. Al doilea dusman al siluetei o reprezinta fainoasele. Acestea se transforma in grasime cand sunt consumate in exces. ”Oricine care mananca mai mult fainos de o portie cat palma si nu fac miscare, nu are cum sa nu se ingrase. Iar fainoasele inseamna si paine neagra sau din cereale integrale care are la fel de multe calorii ca cea alba”, a completat nutriționista Mihaela Bilic.

Te-ar mai interesa: Decembrie, luna cadourilor pentru aceste zodii: mă...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private