vineri, mai 27, 2022

Vrei să slăbeşti? Iată ce trebuie să faci atunci când începi o cură de slăbire! Urmează regulile reginei Elisabeta şi rezultatele nu vor înceta să apară! Este un stil de viață sănătos, nu o dietă strictă.

Chiar dacă starea de sănătate a Regina Elisabeta nu este una bună, regina Angliei rămâne activă și este un exemplu strălucitor al modului de a îmbătrâni cu grație.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

Elisabeta a II-a, regina a cinsprezecea din statul suveran, cunoscute sub numele de Commonwealth, respectă orele pentru cină și prânz atunci când nu își îndeplinește îndatoririle regale.

Fostul ei bucătar, Darren McGrady, a spus că Regina preferă mesele simple, cum ar fi o mâncare de pește sau carne cu o garnitură de legume. acesta spune că regina tinde să evite carbohidrații, cum ar fi cartofii și pastele, mai ales seara.

 „Dacă regina are o dietă simplă care conține legume și carne sau pește gătire simplu, de ce nu am putea şi noi pentru a crește longevitatea”, spune Abdeh.

Te-ar mai interesa: A ventilat manual un nou născut, timp de 12 ore! P...

Regina respectă cu sfințenie orele de masă

Regina tinde să rămână la patru mese controlate pe zi, mic dejun, prânz, ceai de după-amiază și cină. Deși rutina ei de zi cu zi se poate schimba în funcție de îndatoririle ei regale, Regina încearcă să mențină un program regulat, mai ales dimineața.

Regina își va începe întotdeauna dimineața cu o ceașcă de ceai simplu Earl Grey la 7:30, înainte de a-și lua micul dejun la 8:30. Abdeh a spus că rutina reginei ar fi secretul îmbunătățirii sănătății ei: „Orele regulate de masă și controlul porțiilor sunt benefice. Respectarea orelor de masă obișnuite ne permite să planificăm alimentele pe care intenționăm să le consumăm în ziua respectivă, ceea ce înseamnă că putem încorpora toate lucrurile pe care le iubim, asigurându-ne totodată că mâncăm doar ceea ce trebuie să le mâncăm.”

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...


Rutina de exerciții a Reginei: exerciții ușoare care implică plimbări regulate

Majestatea Sa continuă să fie viguroasă la 95 de ani,datorită rutinei sale regulate de exerciții fizice. Deși Regina nu a părut niciodată a fi o fanatică a fitness-ului, ea a avut întotdeauna o rutină de exerciții ușoare care implică plimbări regulate cu caii și plimbări zilnice rapide cu corgis-ul ei.

„Evitarea reginei de a face exerciții excesive până în prezent ar fi ajutat-o ​​să mențină un stil de viață sănătos. Excesul poate fi foarte periculos, în special la persoanele în vârstă. Prezintă riscul de uzură a mușchilor și articulațiilor, ceea ce poate duce la efort și răni serioase. Dacă o persoană în vârstă se rănește în timpul exercițiilor fizice, repercusiunile pot fi severe și pot provoca daune permanente”, a declarat Abdeh.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...

Regina mențină un echilibru sănătos

De asemenea, Regina pare să mențină un echilibru sănătos atunci când vine vorba de ispite culinare. Fostul ei bucătar, domnul McGrady, a spus că ea nu se ferește de răsfățul ocazional. La ceaiul de după-amiază se bucură o bucată mică de tort în loc să ia o felie întreagă. Acesta a subliniat faptul că regina are o moderație în toate, scrie Express.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private