Sari la conținut

Zile norocoase de jucat la LOTO în funcție de zodie. Voropchievici: „Toate vin la timpul lor”

numerologie
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Zile norocoase

Zile norocoase de jucat la LOTO în funcție de zodie. Știai că există anumite zile în care probabilitatea ca biletul cumpărat la Loto să fie câștigător?

Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai benefice zile de jucat la Loto, în funcție de zodie.

„A venit ocazia pe care voi v-ați dorit-o, căci toate vin la timpul lor, nu când vrem neapărat noi, așa că vă voi spune care sunt zilele norocoase, în funcție de fiecare zodie.

(…) Mai trebuie spus că sunt persoane care încearcă și luna lor de naștere sau, prescurtat, fac o combinație și din anul de naștere pot lua ori primele două cifre, ori ultimele două, anunță Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

La zilele pe care le enumeră Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie, trebuie adăugată una suplimentară, și anume ziua nașterii fiecăruia. Ziua de naștere este considerată, în general, una norocoasă.

Zile norocoase de jucat la Loto cu Mihai Voropchievici

Berbecul are zile bune pentru a pune bilet la Loto: 8, 13, 18 și 20 din orice lună. E mai benefic dacă în luna în care joacă este luna zodiei lor. La cele patru zile, nativii de foc să adauge și ziua lor de naștere.

Taurii au 10, 14, 17 și 31 în orice lună.

Gemenii sunt mai norocoși, căci au mai multe zile benefice. Zilele sunt 1, 12, 16, 21 și 25. Și aici se adaugă ziua fiecăruia de naștere.

Racul are patru zile benefice, iar ele sunt: 1, 3, 15 și 24 plus ziua de naștere. Dacă se întâmplă ca din acest numere să corespundă și ziua de naștere, nu mai trebuie adăugată, evident.

Leul are coordonate multiple, ca și Gemenii: 3, 5, 8, 23 și 29 în orice lună plus ziua de naștere. Evident, în cazul lunii februarie, dacă luna are doar 28 de zile, Leii nu pot pune bilet în data de 29.

Fecioarele sunt cele mai bogate. Norocul e de partea lor în mai multe zile. Au 6 date benefice: 5, 8, 9, 13, 15 și 25 ale oricărei luni.

Capricornii și Fecioarele sunt foarte norocoși

Trecem acum la Balanță. Nativii de aer au doar patru zile cu lipici la bani: 4, 8, 12 și 30 în orice lună plus, desigur, ziua de naștere.

Scorpionul are doar patru zile câștigătoare, la fel ca Balanțele: 2, 3, 5 și 11 în orice lună.

Săgetătorii au tot patru zile benefice: 1, 2, 18 și 22 în fiecare lună.

Capricornii sunt și ei bogați și norocoși, la fel ca Fecioarele. 1, 9, 10, 22, 27 și 30 sunt datele la care pot pune bilet la Loto cu încredere.

Vărsătorii au zile benefice pe 2, 3, 6 și 22 în oricare lună, iar aici se suplimentează cu ziua de naștere.

Peștii, ultimii dar nu cei din urmă, au 6, 8, 12 și 26 ca zile benefice în oricare lună.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel