joi, iunie 1, 2023

Pentru anul 2023, Nostradamus a făcut o serie de profeții înfricoșătoare. Acesta a prezis „șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, dar și că Papa Francis va fi înlocuit.

Profețiile lui Nostradamus s-au dovedit extrem de reale, deși au fost făcute cu sute de ani în urmă, în cartea sa publicată în 1555, intitulată chiar „Profețiile”. Profetul a prezis că războiul și foametea vor apărea în 2022, lucru adeverit în special din cauza războiului provocat de Rusia în Ucraina.

Te-ar mai interesa: Simptome de accident vascular cerebral. Nu ignora ...

Dar și posibilitatea extinderii la nivel global a războiului din Ucraina e anticipată de Nostradamus.

Nostradamus: Papa Francisc, va fi „ultimul papă adevărat”

Nostradamus spune că sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare la Vatican, existând o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc, care va fi însă „ultimul papă adevărat”.

Unii intepreți ai catrenelor consideră că Nostradamus profețește izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial după uciderea „ultimului Papă, care va fi asasinat chiar de Anticrist, care se va naște în Orient.

De asemenea, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, care ar scăpa de un eventual Armaggedon. Un posibil eșec al omenirii pe planeta Marte e o altă profeție a lui Nostradamus, care scrie de un ”foc ceresc” de dimensiuni uriașe.

Te-ar mai interesa: Metapneumovirusul uman, noul virus ucigaș.  Simpto...

Există și o referire și la încălzirea globală, prezicând că temperaturile și nivelul mării vor continua să crească și că oferta mondială de pește va seca. „Peștele viu al Mării Negre va fierbe”, a menționat el, potrivit romaniatv.net.

Despre lipsa de alimente și foamete, celebrul profet prevede că „oamenii se vor mânca între ei”.

Atenționare pentru România!

Într-un pasaj din catrenul 26 din Centuria V a unuia dintre manuscrisele lui Nostradamus, apar câteva catrene în care prezicătorul scria, încă de acum mai bine de 500 de ani, că „Estul va slăbi puterea Occidentului”. De asemenea, apare și denumirea de „Romainie care va suferi”.

Te-ar mai interesa: Bolnavii de cancer dau în judecată Ministerul Sănă...

Mulți critici literari spun că termenul de Romainie face referire la România, țara noastră, cu toate că denumirea de România nu exista în perioada când Nostradamus a scris manuscrisul.

În catrenul 26 din Centuria V, găsim și o presupusă referire la România:

„Din Rusia se apropie în masă

Distrugătorul va ruina acel oraş

Violentă distrugere Romainie va suferi

Flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite.”

Te-ar mai interesa: Ai peste 50 de ani? Căsătoria poate preveni diabet...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private