marți, ianuarie 25, 2022

“Zilele Pediatriei Ieșene“, manifestare care va avea loc  în perioada 3-6 octombrie 2018, reunește pediatri din Moldova și nu numai, bucurându-se totodată de o participare internațională.

Prin implicarea Societăților de Pediatrie Italo-Române și Turco-Române, la cea de-a XXXI-a ediție au confirmat  participarea personalități din boardul Asociației Europene de Pediatrie.

„Conferința se va bucura de o largă participare internațională, prin implicarea Societăților de Pediatrie Italo-Române și Turco-Române, cu lucrări în două simpozioane importante; totodată vom fi onorați să avem alături personalități din boardul Asociației Europene de Pediatrie.

Te-ar mai interesa: Vrei să slăbeşti? Urmează regulile monahale şi rez...

Avem convingerea că acest eveniment va contribui în mod pozitiv la creșterea vizibilității orașului nostru și a școlii pediatrice ieșene”, a declarat prof. univ. dr Marin Burlea,  Președintele Conferinței și Președintele Asociației Române de Pediatrie.

Conferința se va  desfășura în perioada  3-6 octombrie, la Congress Hall Palas, Iași, iar limbile oficiale vor fi limba română și limba engleză.

Programul va include comunicări științifice, conferințe, cursuri precongres, o secțiune de prezentări orale și postere ale medicilor rezidenți și în mod special, o secțiune dedicată și susținută de colege și colaboratoare asistente medicale.

Te-ar mai interesa: Anunț pentru părinți! Testarea rapidă în școli. Co...

Lucrările vor fi precedate de cursuri preconferință, iar tematica va cuprinde:  gastroenterologie pediatrică; pneumologie pediatrică; cardiologie pediatrică; nefrologie pediatrică; medicina adolescentului; aspecte terapeutice și imagistice în urgențele pediatrice; sesiune pentru medici rezidenți; sesiunea pentru Asistente Medicale.

Evenimentul își propune să contribuie  la creșterea vizibilității școlii pediatrice ieșene, dar și a orașului Iași.

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră despre tratamentul Pavloxid de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private