Sari la conținut

Zodia care începe o nouă viață după 15 Iunie. Un eveniment important schimbă totul pentru EA

Minerva
Sursa foto: wowbiz,ro
Predictii astrale

Minerva afirmă că o zodie va fi supusă unei presiuni ca urmare a noii lor vieți. În schimb, alți nativi ar putea suferi anumite schimbări în plan financiar.

Astrologul Minerva a dezvăluit horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Pentru două semne zodiacale se întrevăd schimbări pe mai multe planuri.

Potrivit horoscopului realizat de Minerva, Săgetătorul este sub tensiune. Nativii care aparțin acestui semn zodiacal au pornit o viață nouă, însă lucrurile nu par să le meargă cum trebuie.

Cel mai important lucru este să gândească în mod optimist. Totodată, odihniți-vă sufletul, pentru a fi gata de discuții, de schimbări, dar și de atingerea obiectivelor.

„Te adaptezi la noua viață și presiunea crește, oferindu-ți totuși o gură proaspătă de aer și timp pentru reevaluare. Soarele aduce conversații constructive, informații cu privire la următorii pași pe care îi ai de făcut și te ajută să găsești un teren comun cu colegii.

Cobori în lumea ta interioară pentru a-ți odihni sufletul, pentru a te încărca și a reflecta asupra sensului profund al vieții și ce să faci ca să îți atingi scopurile”, spune Minerva.

Horosop Minerva. Sfaturi importante pentru nativii acestei zodii

Pe de altă parte, în cazul nativilor Capricorn, astrologul anunță oportunități financiare. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot face unele calcule.

Vor putea stabili în ce domeniu să își investească banii și energia. Cel mai important lucru este să își restabilească unele activități pentru a avea parte de rezultatele dorite.

„Ai șansa de a-ți regândi finanțele, bugetul și angajamentele, dar și timpul pe care îl investești, banii și energia. Poate însemna reducerea salariului în unele cazuri sau poate înveți să-ți creezi mai puțin spațiu în jur decât crezi.

Venus este în Gemeni, iată un cadru cum nu se poate mai bun să îți evaluezi munca, rutinele zilnice și sănătatea, să investești și să acorzi prioritate calității”, adaugă astrologul Minerva, potrivit sursei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel