duminică, martie 26, 2023

Horoscop 20-26 Februarie. Prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă.

Horoscop rune pentru Berbec

Pentru Berbec, este o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la voi vă trimite un cadou minunat. A debutat bine Berbecul acum, primește și cadouri.

Horoscop rune pentru Taur

Taurul are un mesaj dublu, în schimb: sunteți sfătuit să vă relaxați. Cineva foarte apropiat dumneavoastră se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Și Taurii de multe ori sunt mămoşi și sufletişti şi se gândesc că dacă n-au mai fost de mult pe la o mătușă, s-ar putea să fie în suferință. Dar faceți puțini pași şi deplasați-vă până acolo.

Te-ar mai interesa: Un nutriționist român spulberă toate miturile: ...

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Puteți acționa favorabil pentru una din ele sau chiar pentru amândouă. Așa că voi, cum sunteți duali, nu putea să iasă decât un mesaj dublu.

Horoscop rune pentru Rac

Racul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Deci, doamnelor, domnilor Raci, aveți grijă săptămâna viitoare cum băgați în foarfecă pe cei din jurul vostru, pentru că s-ar putea să nu vă convină ceea ce se întâmplă. Deci, atenție la ghețuș, pentru că încă persistă temperaturile scăzute.

Horoscop rune pentru Leu

Leu trebuie să abordeze altfel problemele care îl interesează. Pune mâna pe bici și dresează-i pe cei care nu te ascultă. Cu alte cuvinte, nu mai accepta să fii tu dresat, schimbă tactica, fii tu dresorul.

Te-ar mai interesa: Otrava care provoacă boli grave și cancer. Medic r...

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara e în protecție totală toată pentru săptămâna viitoare în fața tuturor forțelor malefice care o înconjoară.

Horoscop rune pentru Balanță

Pentru Balanță, un sfat bun: lăsați la o parte toate grijile și problemele legate de trecut, dar totodată lăsați și necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună. Ceva îmbucurător va apărea.

Te-ar mai interesa: Trecem la ora de vară. ȘOC cu efecte negative asup...


Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii pornesc la atac, vor să declanșeze uraganul. Mobilizați-vă toate forțele şi fiţi pregătiți să susțineți o bătălie furtunoasă, dar puteți face și altceva: renunțați la bătălie și la dispută, fiţi calmi și totul se aranjează.

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorii care au probleme nerezolvate încă vor găsi rezolvarea problemelor care îi frământă, angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Adică, hai să facem un consiliu, să vedem cine a greșit, unde a greșit și de ce nu reușim noi să rezolvăm problema.

Te-ar mai interesa: Părintele Cleopa: Cum să ne izbăvim de lucruri nec...

Horoscop rune pentru Capricorn

În schimb, Capricornul vrea să plece la plimbare, și-a făcut rucsacul sau valiza și astrele îi anunță o călătorie. Deci, cu alte cuvinte, o perioadă de respiro sau se degradează de toate muncile care le-au avut.

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorul dă lovitura. Se produce un salt rapid, calitativ în existența Vărsătorilor.

Horoscop rune pentru Pești

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 27 Martie- 2 Aprilie. Mihai Voropchi...

Peștii sunt pregătiţi să înceapă o viață nouă, se vede o revigorare în toate planurile și disponibilități fizice și psihice, renaștere. De multe ori au niște forțe nebănuite și cu credința în Dumnezeu le rezolvă toate, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private