Sari la conținut

Zodia căreia i se va schimba viața până la final de Iulie. Vin lecții importante de viață pentru ea

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV
Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru susține că un semn zodiacal își poate schimba soarta. I se pregătesc lecții importante de viață, de aceea este indicat să fie pregătită în orice situație.

Astrologul Mariana Cojocaru prezintă horoscopul integral valabil până la sfârșitul lunii iunie. Se anunță zile destul de urâte pentru un semn zodiacal, însă în final pot fi zile fericite.

Potrivit horoscopului realizat de Mariana Cojocaru, Săgetătorii sunt cei vizați. Nativii acestui semn zodiacal ar trebui să fie atenți la faptul că sănătatea lor este pe corelația selenară.

În plus, este posibil să traverseze niște trăiri nu tocmai plăcute care să le modifice destinul. S-ar putea ca lecțiile de viață din trecut să iasă din nou la suprafață.

Mariana Cojocaru le oferă sfaturi importante nativilor din această zodie

Săgetătorii vor fi nevoiți să se reîntoarcă în timp și să nu mai lase nimic nerezolvat. Doar atunci vor putea merge înainte și se vor putea bucura cu adevărat de viață.

„Gemeni e zodia voastră în oglindă, iar opoziția cu Luna Albă pe care o face cu Soarele la solstițiu vă poate pune destinul în penumbră. Există aspecte penumbrale care se calculează la naștere. Ele trebuie suprapuse pentru că unora Soarele le dă vitalitate, altora le-o dă Luna. Sănătatea este pe corelația selenară.

Un aspect de cotitură face ca lucrurile să funcționeze în așa fel încât să vă uitați spre trecut, adică acolo unde înțelepciunea și experiențele, lecțiile de viață ale trecutului pot să vă împingă destinul. Dacă nu, vă întoarceți înapoi să rezolvați ce nu ați rezolvat, pentru a putea merge mai departe”, spune Mariana Cojocaru.

Către ce semne va veni karma în timpul sezonului retrograd al lui Saturn?

Nu toate semnele zodiacale vor experimenta retrogradarea lui Saturn în Pești în același mod. Cu toate acestea, există trei semne care vor simți cel mai intens impactul karmei:

Pești

Acest semn va fi profund afectat, deoarece Saturn se află în semnul său în această perioadă. Cei născuți sub acest semn vor trebui să își asume responsabilitățile și să corecteze greșelile din trecut.

Săgetător

Săgetătorii vor simți presiunea lui Saturn în relațiile lor și în viața emoțională. Acesta este un moment crucial pentru rezolvarea conflictelor și învățarea din experiențele trecute.

Gemeni

Pentru Gemeni, Saturn retrograd va aduce provocări în sfera profesională. Acesta este un moment pentru reevaluarea obiectivelor și pentru a face ajustările necesare pentru a obține succesul pe termen lung.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel