Sari la conținut

Zodiac chinezesc 2023. Anul Iepurelui vine cu penalizări pentru ACESTE zodii

Zodiac chinezesc 2023. Anul Iepurelui a început pe 22 ianuarie 2023 și acesta poate aduce cu sine dezechilibre în elemente, deși se preconizează a fi un an mai liniștit decât cei precedenți.

Potrivit zodiacului chinezesc, iepurele este un simbol puternic al longevității, pozitivității și bunăvoinței, așa că așteptați-vă la lucruri destul de bune în acest an. Iepurele este în mod natural precaut, dar rapid și inteligent.

Oamenii născuți în anul Iepurelui sunt considerați a avea aceste trăsături de personalitate, inclusiv un ochi pentru artă, sensibilitate emoțională, o blândețe a spiritului și pozitivitate generală.

Dar care sunt cele mai importante provocări pe care le vor întâmpina nativii fiecărei zodii în Anul Iepurelui?

Astrologul Alina Bădic a dezvăluit, potrivit B1TV, că, la nivel macro, principalele provocări pe care le aduce Anului Iepurelui sunt trădările la nivel înalt, la nivel politic și social, neînțelegerile între partea de est și partea de vest a lumii și posibile boli.

Zodiac chinezesc 2023: Șobolan- Atenție la penalizări

Pentru cei născuți în zodia Șobolan va fi un an cu multe realizări, însă cu suișuri și coborâșuri. Nativii trebuie să aibă grijă în lunile de Iepure, martie și aprilie, care pot să vină cu penalizări – obstacole în comunicare, dar și pe sănătate.

Bivol- Posibile accidentări

Bivolul nu mai are un an atât de bun precum anul trecut. Nativii trebuie să fie atenți la starea de sănătate, în primul rand cu sistemul respirator, să evite aglomerațiile și drumurile lungi. Au o stea puternic nebenefică în sector, o stea care aduce posibile pierderi financiare, cheltuieli neprevăzute, accidentări, probleme de agresivitate.

Tigru- Atenție la cheltuieli

Tigrul pot să aibă parte de nedreptăți pentru că se află într-o energie care poate să aducă adversități, neînțelegeri de comunicare, nedreptăți. Anumite lucruri pe care le fac sau le spun cinstit se pot întoarce împotriva lor. Nativii trebuie să aibă multă grijă la cheltuieli. Nu este timpul potrivit pentru investiții importante.

Zodiac chinezesc 2023: Iepure- Să-și păstreze calmul cu orice preț

Pentru Iepure este un an de risc. 2023 nu este un an foarte bun pentru schimbarea locul de muncă. Se recomandă multă atenție la articulații, oase și musculatură. Nativii Iepure pot intra ușor în probleme, dar numai dacă permit acest lucru. Secretul este să își păstreze calmul în orice situație.

Dragon- Atenție la comunicare

O zodie care poate întâmpina provocări în comunicare. Vorbele Dragonului pot fi interpretate greșit și răstălmăcite. Se află sub o stea a certurilor, care poate afecta prosperitatea casei.

Șarpe- Să aibă mereu un plan de rezervă

Nativul Șarpe trece mai repede și ușor peste probleme decât restul zodiilor. Marian Golea recomandă ca nativii Șarpe să aibă întotdeauna un plan pe care să îl urmeze și să nu cadă în capcana haosului.

Zodiac chinezesc 2023: Cal- O nouă dragoste

Nativul Cal o duce excepțional în 2023. Poate să apară o nouă dragoste și să trăiască momente frumoase în familie. Sunt încurajați să nu își schimbe locul de muncă.

Oaie- Succes pe plan profesional

Se află sub o stea benefică, a succesului și a victorie. Totuși, trebuie să fie atenți la starea de sănătate. Nativii Oaie pot cunoaște succesul în planul profesional în Anul Iepurelui.

Maimuță- Atenție la bani

Nativii Maimuță sunt predispuși să fie victimele escrocheriilor. Pot pierde banii și li se pot fura idei.

Zodiac chinezesc 2023: Cocoș- Să-și asculte intuiția

Se află într-un an de ciocnire și trebuie să aibă mai multă grijă în plan profesional. Apar multe provocări care pot fi depășite ușor dacă își urmează intuiția.

Câine- Fără riscuri inutile

Nu este momentul nici pentru nativul Câine să își asume riscuri, nici în ceea ce privește sănătatea sau locul de muncă. Nu trebuie să riște decât dacă au un plan B și se simt în siguranță. Pot intra ușor în certuri și conflicte.

Mistreț- Toleranță

Se află într-un an de aliat, însă riscă să își piardă locul de muncă. Trebuie să acorde mai multă toleranță celor din jur și să aibă multă grijă la felul în care comunică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel