marți, mai 30, 2023

Zodiile binecuvântate până în 2025. Un profesor dur și exigent, Saturn este considerat băiatul rău al astrologiei sau Lordul Karmei, care nu acceptă nicio scuză.

Saturn este planeta responsabilității, a timpului, a maturizării, care vrea pragmatism. Dar oricât de dur ar putea să pară, Saturn simbolizează profesorul înțelept, iar testele pe care ți le oferă sunt menite să te facă mai bun.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: Diabetul poate fi un prim semn care...

Există câteva zodii avantajate pentru câțiva ani, pentru care Saturn poate aduce cele mai grele lecții, dar și cele mai mari bucurii, dacă știu să își învețe lecția de la astre

Iată despre cine este vorba, potrivit astrosens.ro.

Zodiile binecuvântate până în 2025: Taur- Maturizare

Da, Saturn îți aduce beneficii. Fiindcă a ieșit la tine din Casa carierei la 7 martie, asta te face mai relaxat. Îți oferă o relație mai bună cu șefii tăi sau cu orice autoritate de la job.

Totodată, Saturn s-a mutat în Casa planurilor, iar asta este o adevărată binecuvântare de la astre. Pentru că ai șansa de a contura o strategie mai clară pentru viitorul apropiat, în ritmul propriu.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Deși Saturn îți poate schimba anturajul, fiindcă vrea să fii mai atent la oamenii care te înconjoară. Dar există și șansa ca unele prietenii să crească. Saturn te maturizează și te învață să fii mai selectiv cu cei din jur. Iar acesta nu este deloc un lucru rău. Îți aduce beneficii, așa că profită!

Maturizarea se va produce oricum, indiferent că îți dorești acest lucru sau nu.

Te-ar mai interesa: Camera Deputaților amână să voteze proiectul de le...

Rac- Mai multă încredere în forțele proprii

Dacă au apărut discuții legate de promovări sau de schimbarea locului de muncă, acum se poate pune totul pe roate. Deoarece Saturn se află în Casa a 9-a. Această planetă nu vrea de la tine decât încredere și vei reuși.

Mulți dintre Raci vor avea ocazia să plece din țară. Sau să-și ia o diplomă nouă. Ai ocazia să progresezi foarte mult din punct de vedere educativ.

Însă, este recomandat să te asiguri de o mie de ori înainte să faci vreun pas. Se poate schimba relația pe care o ai cu credința. Începi să vezi lucrurile mai pragmatic.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Zodiile binecuvântate până în 2025: Scorpion- Proces de vindecare

2023 este un an  foarte important pentru tine. În lunile care urmează, va trebui să realizezi că tu ești singura persoană care își poate crea propria fericirea. Deci, ești unicul responsabil! Tu și nimeni altcineva.

După ce ai grijă de tine și îți oferi tot ce ai nevoie, o să vezi că și viața amoroasă o să ți se îmbogățească așa cum nu ai sperat.

Saturn a început tranzitul în Casa a 5-a, legată de iubire, plăcere, creativitate, copii. Trebuie să accepți rănile copilului tău interior și să depui eforturi ca să le vindeci.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Chiar dacă procesul în sine ți se poate părea epuizant, Saturn o să vină cu recompense însemnate pentru viața ta emoțională.

Pești- Un nou loc de muncă sau o casă nouă

Saturn își dorește să te implici doar în lucruri serioase, dar simple. Nu te complica! Cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea mai mult de pierdut.

Vrea și să te maturizezi, indiferent de vârsta pe care o ai. Așa că este recomandat să renunți la excese sau alintături. Vrea să vadă progrese reale din partea ta.

Saturn te învață să ai și mai multă grijă de propria persoană. Ocupă-te mai mult atât de sănătatea ta fizică, cât și de cea emoțională. El ar vrea și să mai adaugi o cărămidă nouă în viața ta.

Poate fi vorba despre un nou loc de muncă, o casă nouă sau o relație nouă și prosperă. Nu te speria, vine și cu reușite, pentru care o să-i mulțumești.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private