Sari la conținut

Zodiile care sunt condamnate la suferință în săptămâna 24-30 iunie 2024

zodii
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii astrale

Din cuprinsul articolului

Această lună nu a fost ușoară pentru toată lumea. Există oameni care se confruntă cu dificultăți serioase, dar totul va fi bine. În cele din urmă, totul va fi bine, chiar dacă ți se pare că lumea ta este teribilă acum.

Iată care sunt zodiile care simt că au atins fundul sacului în săptămâna care urmează:

Gemeni

Poate simți că ai ajuns la capătul puterilor, dar te poți înșela. Viața ta nu poate decât să se îmbunătățească de aici. Chiar dacă te simți ca în cel mai rău moment din viața ta, s-ar putea să nu fie chiar atât de rău în general. Cel puțin acum știi că trebuie să faci unele schimbări.

Știi că trebuie să excluzi anumite persoane din viața ta, să-ți schimbi rutina sau să renunți la obiceiurile proaste. Chiar dacă acest moment pare absolut îngrozitor acum, el poate duce la unele momente minunate pe parcurs.

Nu uitați, acesta nu este sfârșitul drumului. Este doar un obstacol. Te așteaptă atât de multe emoții și fericire. Acest lucru poate fi greu de acceptat acum, dar este adevărat. Meritați să vă simțiți iubiți, apreciați și de succes și este doar o chestiune de timp până când acest lucru se va întâmpla.

Săgetător

Simți că ai ajuns la limita de jos și de aceea este atât de greu să gândești pozitiv acum. Este greu să te convingi că totul va fi bine pentru că lucrurile continuă să se prăbușească în jurul tău.

Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că modul în care vă simțiți în acest moment nu va dura pentru totdeauna. Nu va fi starea ta de spirit permanentă. Nu va fi o circumstanță permanentă.

S-ar putea să nu vă simțiți mult mai bine mâine sau poimâine, dar în cele din urmă vă veți simți din nou bine. Veți depăși ceea ce experimentați și veți ajunge la o stare de pace și fericire. S-ar putea să nu vă puteți imagina acest tip de viață chiar acum, dar el vă este disponibil. Veți ajunge acolo. Pur și simplu nu puteți renunța la voi înșivă. Trebuie să continui să acționezi.

Pești

Simți că ai atins fundul sacului și nu te descurci prea bine. Nu ești sigur cum să te ridici din nou. Și asta este normal. Ai voie să te complaci în nefericirea ta pentru o vreme. Ai voie să plângi, să te plângi și să te gândești cât de nedreaptă este situația. Doar nu lăsa această nefericire să dureze la nesfârșit. În cele din urmă, trebuie să încetezi să te mai gândești la trecut și să-ți îndrepți privirile spre viitor.

S-ar putea să nu fie ușor să ieșiți din situația în care vă aflați, dar este posibil. Și se va întâmpla. Veți reuși. Deși s-ar putea să nu vă simțiți suficient de puternici pentru a realiza acest lucru chiar acum, vă înșelați.

A fost nevoie de putere pentru a ajunge unde sunteți astăzi. A fost nevoie de putere ca să te dai jos din pat în această dimineață. A fost nevoie de putere pentru a continua atunci când ați simțit că renunțați. Ești deja mai puternic decât crezi. În cele din urmă, te vei convinge de asta. În cele din urmă vei depăși ceea ce treci.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel