Sari la conținut

Zodiile cele mai predispuse la infidelitate. Adora aventura si nu pot nicicum practica abstinenta

Zodiile acestea au infidelitatea scrisa in stele! Sunt exact opusul zodiilor fidele. Pur si simplu nu pot practica abstinenta, aventura si flirtul ii hranesc si le dau aripi.

Conform astrologilor, nativii din zodia Taur, cunoscuti pentru rabdarea lor, nu ar avea probleme sa reziste tentatiilor desi sunt atrasi de latura fizica a unei relatii, scrie Bustle.

La fel de usor ar fi pentru Rac, aceasta zodie pretuind mai mult valoarea spirituala si legaturile emotionale ale relatiilor, si pentru Capricorn, care se bazeaza pe disciplina si autocontrol.

Zodiile despre care iti voi vorbi in continuare joaca, insa, dupa propriile reguli si din aceasta cauza cedeaza tentatiilor. Reactiile lor dezvaluie cat de pregatiti ar fi in viata reala daca s-ar trezi in fata unei ispite.

Gemeni (21 mai — 20 iunie)

Gemenii au multe laturi diferite, ceea ce ii face concurentii perfecti pentru un reality show – niciodata nu stii pe ce cale o apuca. Sunt foarte destepti, curiosi si par hotarati sa-si descopere toate lacunele. In materie de sex, Gemenii sunt atrasi de flirt, le place sa vorbeasca „murdar” in pat si sa joace diverse roluri. Daca sunt incurajati, isi pot pierde repede controlul.

Scorpion (23 octombrie — 21 noiembrie)

Dintre toate zodiile astrologice, probabil ca Scorpionul ar fi prima care ar pierde un pariu al abstinentei, scrie Bustle. Guvernat de Pluto, care stapaneste sexul, obsesiile si toate tabuurile, Scorpionul nu se poate abtine cand afla ca ceva ii este interzis – dimpotriva, e si mai atras.
Scorpionul este si un semn foarte sexual, ii place sa seduca si sa-si exercite puterea de atractie. Daca un Scorpion a pus ochii pe cineva, va fi foarte greu sa i se opuna rezistenta.

Citeste mai departe lista infidelilor…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel