vineri, februarie 3, 2023

15 decembrie, Sfântul Elefterie. Rugăciune de mare ajutor pentru vindecarea de boli.e data de 15 decembrie, creștinii ortodocși îi prăznuiesc pe Sfântul Mucenic Elefterie și pe mama sa, Sfânta Muceniță Anita.

Sfântul Elefterie este considerat un mare făcător de minuni. Părți din sfintele sale moaște se găsesc la biserica Sfântul Elefterie din București, iar rugăciunile spuse cu credință la racla cu moaștele acestui sfânt aduc grabnică alinare.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în lumea modei. A murit unul dintre ce...

Sfântul Sfințit Mucenic Elefterie, Episcopul Iliriei | Doxologia

15 decembrie, Sfântul Elefterie. Rugăciune de mare ajutor pentru vindecarea de boli

În această zi sfântă, este bine să citim Rugăciunea către Sfântul Elefterie întrucât se spune că are puteri miraculoase de vindecare!

 „Ca pe o podoabă a preoților și îndemnător al purtătorilor de chinuri, toți pe tine te cinstim și te rugăm:

Sfinte Mucenice Elefterie, pe cei ce prăznuiesc cu dragoste pomenirea ta, din multe feluri de nevoi îi eliberează, rugându-te lui Dumnezeu neîncetat pentru noi toți care-ți cântăm:

Bucură-te, Sfinte Mucenice Elefterie, mare făcător de minuni!

Învredniceşte-ne şi pe noi, nevrednicii, ca prin mijlocirea ta să ne împărtăşim de bunătăţile sufleteşti şi trupeşti făgăduite adevăraţilor credincioşi.

Te-ar mai interesa: Catinca Roman: Nu prea mă apuc să intru în polemic...

Dăruieşte-ne, sfinte, ajutorul tău cu care, biruind otrăvitoarele gânduri care se luptă cu noi neîncetat, să dobândim cele de folos pentru viaţa aceasta şi, mai ales, pentru cea viitoare.

Acum și pururea și-n vecii vecilor,

Amin!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private