Sari la conținut

2 ingrediente naturale te scapă de fibrom și de chisturi

Miraculosul tratament este format din 2 ingrediente naturale pe care orice gospodină le are în casă și constă în amestecarea lor. Are foarte mule beneficii printre care vindecarea chisturilor ovariene și a fibromului uterin.

Un ingredient este urechelnița, o plantă, pe care vechii greci o venerau – ei o puneau în același ghiveci cu alte plante, deoarece apăra planta de insecte și alți inamici dăunători. Planta este foarte puternică și supraviețuiește chiar și în cele mai ostile medii.

Ai nevoie de 300 grame de frunze de urechelniță și 500 de grame de miere. Mărunțește frunzele de urechelniță și amestecă-le cu miere. Lasă la macerat pentru 3 zile.

Tratamentul este unul detoxifiant, deoarece te scapă de toxinele acumulate în organism. Mânâncă o linguriță din acest amestec pe stomacul gol și nu mânca nimic timp de 2 ore.

Conform healthydefinition.com , amestecul poate fi folosit și în tratamentul fibromului uterin și al chisturilor ovariene, urechelnița fiind o plantă cu proprietăți medicale.

A.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: