Sari la conținut

3 REMEDII naturale care vă pot ajuta să ELIMINAȚI chisturile ovariene

Chisturile apar frecvent în numeroase țesuturi și organe și sunt adesea denumite în funcție de locația lor anatomică particulară (de exemplu, ovarian, vezică, sân, ficat, rinichi, pancreas, vaginal, cutanat, tiroidian).

Femeile au câte două ovare, fiecare având mărimea și forma unei migdale, pe fiecare parte a uterului. Ovulele care se dezvoltă și se maturează în ovare sunt eliberate în cicluri lunare, pe parcursul anilor fertili.

Multe femei dezvoltă chisturi ovariene, la un moment dat. Majoritatea chisturilor ovariene sunt inofensive și nedureroase. Cele mai multe dispar fără tratament, în câteva luni, potrivit specialiștilor de la Health Wealth Bridge.

Cu toate acestea, unele chisturi ovariene, în special cele perforate, pot provoca dureri și simptome severe. Ce probleme medicale declanșează chisturile ovariene:

– Menstruații neregulate

– Hipotiroidism

– Dezechilibru hormonal

– Menstruație declanșată la o vârstă fragedă

– Tratamentul infertilității cu gonadotropine provoacă mari chisturi

– Terapia carcinomului mamar duce la dezvoltarea chisturilor

– Fumatul

3 remedii naturale pentru a elimina chisturile ovariene

Echinacea: Folosind această plantă tradițională, puteți ajuta la ameliorarea anumitor tipuri de chisturi. Administrarea de Echinacea timp de 20 de zile, cu o pauză de 3 la mijloc, poate spori numărul și puterea celulelor albe din sânge, distrugând celulele anormale, care formează chisturile ovariene. De asemenea, Echinacea este eficientă și în acneea chistică.

Oțet de mere: poate ajuta la reducerea și eliminarea chisturilor ovariene cauzate de deficitul de potasiu. Este bogat în potasiu și recomandat de mulți experți în domeniul sănătății.

Sfeclă, melasă și aloe: Natura alcalină a sfeclei vă ajută să echilibrați aciditatea din corpul dumneavoastră. Ajută la reducerea simptomelor chisturilor ovariene.

Se amestecă o jumătate de cană de suc de sfeclă proaspăt stors, cu o lingură de gel de aloe vera și melasă neagră. Beți asta o dată pe zi, înainte de micul dejun.

Mențineți unul dintre aceste remedii naturale până la dispariția simptomelor și verificați apoi cu medicul dumneavoastră eficiența tratamentului.

Nu uitați că acestea sunt soluții naturale, care nu înlocuiesc un tratament prescris de medic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel