duminică, iunie 4, 2023

Mariupol este aproape distrus după atacurile trupelor din Rusia. Mulți oameni au trăit pentru a dezvălui adevărul despre bombardamentele dezlănțuite de Putin, însă multe alte sute de persoane au fost ucise.

Deși Putin, președintele Rusiei, susținea că dorește demilitarizarea Ucrainei, acțiunile trupelor militare din Rusia dovedește contrariul.

Nenumărate clădiri publice, spitale, blocuri ale civilior au fost lovite strategic, sau pur și simplu la întâmplare, pentru a-i face pe ucraineni să renunțe.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Totuși, împreună cu președintele Volodimir Zelenski, ucrainenii nu sunt dispuși să renunțe la luptă.

300 de persoane, ucise după ce teatrul din Mariupol a fost bombardat

Pe 16 martie, trupele de aviație rusă au bombardat Teatrul Dramatic din Mariupol. În acest atac, se pare, au murit 300 de persoane anunță Primăria din Mariupol, într-o postare pe Telegram.

”Până la capăt, nu vrem să credem în această oroare. Până la capăt, vrem să credem că toată lumea este teafără. Însă mărturiile celor care se aflau înăuntrul acestei clădiri în momentul actului terorist spun contrariul”, afirmă primăria, potrivit AFP, citat de News.ro.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

În clădire erau și copii

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţa, în urmă cu o săptămână că 130 de persoane au fost salvate din clădire, dar că alte ”sute” se aflau sub dărâmături.

Persoanele care au rămas în viață au fost salvate de sub dărâmăturile lăsate în urmă de bombardament.

Societatea americană în domeniul tehnologiei spaţiale Maxar Technologies, specializată în imagerie satelitară, a publicat la 16 martie o fotografie a teatrului Dramatic din Mariupol, făcută cu două zle mai înainte, preciza ea.

Te-ar mai interesa: Medicii trag un semnal de alarmă! Otrava care îți ...

În această fotografie, consultată de AFP, cuvântul ”copii” era scris pe sol, cu litere uriaşe, albe, în rusă, atât în faţa, cât şi în spatele clădirii.

Peste 2.000 de civili au fost ucişi la Mriupol, potrivit unui ultim bilanţ anunţat de către primărie.

Aproximativ 100.000 de persoane sunt blocate, în continuare, în acest port strategic de la Marea Azov, dezvăluie Zelenski.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Autoritățile susțin că, probabil, mai multe informații vor fi disponibile în vineri, 25 martie 2022.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private