Sari la conținut

7 fructe benefice ÎN TIMPUL și DUPĂ tratamentul CANCERULUI

7 fructe benefice ÎN TIMPUL și DUPĂ tratamentul CANCERULUI.

Fructele ajută la recuperarea rapidă și vindecarea după tratamente drenante precum chimioterapia, radioterapia etc. Este foarte important să faceți alegeri corecte pentru corpurile d-voastră atunci când sunteți pe drumul spre recuperare, iar asta include și alegerea fructelor.

Este posibil ca anumite fructe să nu se potrivească organismului dumneavoastră, care se vindecă atât de efectele secundare ale cancerului, cât și de chimioterapiile și radioterapiile.

De exemplu, citricele vă pot face gura uscată, iar merele pot fi dificil de înghițit. Este posibil să vă simțiți obosit, anemic, greață, vărsături, gura uscată și constipație. Și astfel, nevoia organismului de a avea abundență de vitamine, antioxidanți și alte minerale este mai mare ca niciodată.

7 fructe benefice în timpul și după tratamentul cancerului

Așadar, iată șapte fructe pe care e indicat să le consumi din abundență în timpul și după tratamentul cancerului.

1. Banane: Dacă căutați un adaos alimentar sănătos pentru cei care se recuperează de cancer, nu există nimic mai bun decât bananele. Pe lângă faptul că pot fi înghițite cu ușurință, bananele sunt o mare putere de minerale esențiale, inclusiv vitamine, potasiu și mangan.

Bananele conțin, de asemenea, un compus numit pectină care ajută la controlul diareei, unul dintre cele mai frecvente efecte secundare ale tratamentului cancerului.

eliminarea toxinelor din organism

2. Afine: Pline de antioxidanți care ajută la întărirea sistemului imunitar devastat de cancer, afinele sunt, de asemenea, bogate în fibre, vitamina C și mangan, printre alți nutrienți. Aceste boabe mici și suculente ajută și la reglarea funcției creierului.

3. Rodiile: Nu numai că sunt suculente și delicioase, dar rodiile sunt și pline de beneficii pentru sănătate, devenind astfel un plus minunat pentru orice dietă. Bogate în vitamine, potasiu și fibre, rodiile ajută la îmbunătățirea memoriei și la creșterea activității creierului.

efectele miraculoase ale sâmburilor de struguri

4. Strugurii: Fiind o sursa bogata de resveratrol antioxidant, strugurii ajuta la eliminarea celulelor canceroase si la oprirea generării a noi celule canceroase.

5. Pere: Pline de arome, perele conțin o mulțime de fibre, cupru, vitamine și toți ceilalți nutrienți esențiali care ajută la recuperarea după o boală mortală precum cancerul. Ajută la refacerea sistemului imunitar și alimentează celulele care luptă împotriva cancerului. Antocianinele, un pigment găsit în pere, ajută, de asemenea, la limitarea creșterii tumorilor.

6. Portocale: Pline cu vitamina C și potasiu, portocalele sunt uimitoare când vine vorba de întărirea imunității. De asemenea, fructul ajută la reducerea creșterii și răspândirii celulelor canceroase. Vitamina C din portocale ajută la absorbția fierului din diferite alimente, protejând împotriva anemiei.

7. Lămâi: Lămâile, cunoscute pentru gustul lor acru, sunt un fruct uimitor care poate fi încorporat în dieta zilnică în multe feluri. Lămâile, în afară de vitamina C, au și potasiu și fier din abundență.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.