Sari la conținut

A murit Guru din Apuseni, cel care pretindea că are 8.000 de copii. „Am învins moartea”, spunea bărbatul în urmă cu doar o lună

A murit Guru din Apuseni, cel care pretindea că are 8.000 de copii. „Am învins moartea”, spunea bărbatul în urmă cu doar o lună.

A murit Adrian Ardelean Fărcaş, cel cunoscut drept Guru din Apuseni sau Adi de la Brad. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău.

Medicii au descoperit că acesta avea o infecţie gravă la plămâni, dar şi ocluzie intestinală.

A murit Guru din Apuseni

Ieri, Guru din Apuseni a suferit o hemoragie digestivă de amploare și a fost intubat, au anunţat medicii de la spitalul din Deva, acolo unde a fost internat.

În această dimineaţă, Adi de la Brad a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Dumbrava de Sus – Poveste cu ”Copii soarelui”, Guru-ul ”Adi de la Brad mistere cu garduri electrificate, santinele și vindecări uimitoare | Românica blues

„Am vreo 8.000 de copii, am depășit cifra de 500 doar în Turcia”

Guru din Apuseni, cel care a condus secta „Copiii Soarelui” a intrat în atenția opiniei publice după ce în urmă cu două luni fusese acuzat de viol şi abuz în cadrul comunității respective.

Ca urmare a acuzațiilor aduse, liderul comunităţii spirituale „Copiii Soarelui” a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii mai 2022, fiind acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie.

Doar în urmă cu o lună, referitor la acuzaţiile care i se aduc, Vasile Ardelean Fărcaș spunea că a fost acuzat pe nedrept și că are foarte mulți copii, cu acceptul lor. Și că, deși nu e moral, faptul că are copii în întreaga lume, „e legal”. „Am donat spermă în mai multe locuri din lume”.

„Eu nu am obligat pe nimeni niciodată să lucreze ce vreau eu pentru că organizarea se face de toţi cei din comunitate. Am fost acuzat pe nedrept. Nu am violat pe nimeni niciodată.

Dar când vrei să te răzbuni pe cineva, nu mai judeci ceea ce faci. Dacă eu, ca bărbat, am respect faţă de femei, le respect din toate punctele de vedere, femeia îşi dă seama că e iubită şi respectată.

Am copii cu mai multe femei cu acceptul lor. Știu că nu e normal creștinește. E imoral, dar legal, nu am făcut nimic ilegal. Sunt copiii mei după numele meu. Eu am donat spermă în mai multe locuri în lume.

Am mii de copii, am depășit cifra de 500 în Turcia. Am donat patru butoiașe, pot să fie cam șapte-opt mii de copii. (…) În România îi am pe cei pe care îi am acasă. Nu mai știu câți sunt. Trebuie să-i număr. Cred că vreo 7-8 copii”, a declarat Guru din Apuseni, potrivit Antena 3.

„Eu nu mă tem pentru că am ajuns să-l iubesc pe Dumnezeu. Am învins moartea”

Referitor la perioada în care a fost reţinut, Gurul din Apuseni a mai spus:

„Am găsit oameni minunați la izolator, pentru că nu pot să îi spun închisoare, unde mă bucur că am ajuns. Am trecut printr-o experiență prin care trebuia să trec să văd ce influențe negative mai pot să fie asupra mea. În ultimii 12 ani asupra mea se lucrează cu lucruri, cu unde electromagnetice pentru a-mi distruge creierul şi mintea.

Eu nu mă tem pentru că am ajuns să-l iubesc pe Dumnezeu. Am învins moartea. Nu e o putere e o stăpânire de sine, să poţi să-ți observi reparația în momentul acela când corpul se blochează şi creierul emite undele electromagnetice care formează din nou circuit energetic în corp. Dacă nu ești fricos, dacă ai partea aia a iubirii, revii înapoi, nu-ți trebuie nici o magie”, a mai spus Adi de la Brad.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel