Sari la conținut

”Un adevărat șoc pentru lumea medicală.” A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici

A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici. Șeful Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia, medicul Mihai Horia Nicolae, în vârstă de 68 de ani, a murit pe 6 ianuarie 2020. Reputatul specialist era se pare infectat cu noul coronavirus.

Spitalul în care activa a anunțat ieri, într-o postare pe facebook decesul medicului.

A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici

”Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunță cu adânca tristețe trecerea în neființă a cunoscutului medic ortoped, Mihai – Horia Nicolae. Dispariția prematură a colegului nostru este un adevărat șoc pentru lumea medicală din județul Constanta și mai ales pentru Ortopedia dobrogeana. La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulți ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienții săi. În calitate de șef al Secției Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, își trata colegii și pacienții, deopotrivă, cu respect și altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanțe și regrete eterne familiei îndurerate!
Odihnă veșnică în lumea celor drepți, dragul nostru coleg!” este mesajul transmis pe pagina de facebook a Spitalului din Mangalia.

Cu o carieră profesională de peste 40 de ani, în decursul căreia a efectuat peste 10.000 de operaţii, acesta a realizat și prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel