luni, septembrie 27, 2021

Trece dintr-o extremă în alta. Rita Mureșan a ajuns din nou la 100 de kilograme, după ce reușise să slăbească 40 de kilograme.

Are 44 de ani și trece dintr-o extremă în alta. Este gurmandă și adoră să gătească pentru prieteni. Reușise să topească 40 de kilograme, dar se pare că iarăși s-a îngrășat.

Celebrul designer a vorbit deschis despre problemele sale cu greutatea, dar si despre schimbarea de mentalitate pe care a suferit-o, informeaza B1.

Mai mult decat atat, creatoarea de moda a dezvaluit ca s-a gandit sa apeleze si la operatia de micsorare a stomacului, insa a ajuns la concluzia ca nu este cea mai inteleapta decizie pe care o poate lua.

„Aş fi ipocrită că nu mă consider o femeie frumoasă, indiferent de kilograme. Sunt nişte daruri pe care le-am primit şi pe care le-am dat mai departe. Nu am fost niciodată o femeie cochetă, sunt naturală, nu mă machiez. Eu cred că frumuseţea noastră nu stă numai în asta. Acum câţiva ani m-a deranjat foarte tare, acum nu mă mai deranjează (n.r. – presiunea pusă pe persoanele cu greutate). Acum, energia, vibraţia s-a mai schimbat, oamenii sunt mai toleranţi, pun valoare pe lucrru mai importante, nu numai pe gene false şi un bot mare. Sunt la fel de mândră, nu s-au schimbat multe în viaţa mea, nu mai mănânc carne. Fac rugăciunea pentru pierderea kilogramelor, dar de vină sunt şocurile emoţionale.

Am pierdut 12 kilograme în 3 zile când a murit mama mea. De altfel, până şi copănelul şi burtica înseamnă energie, pentru că te ajută să te protejezi de unele lucruri. (…) Ca orice om am şi eu şocuri la nivel de viaţă şi de familie pe care nu le-am gestionat la nivelul pregătirii mele la nivel spiritual. E foarte uşor să vorbim, dar când eşti pus şi tu într-o astfel de situaţie e posibil să te mai şochezi tu pe tine. Această luptă a femeilor cu kilogramele este de foarte multe ori pusă în acest context social, în cum te vede celălalt, în cum se uită la tine. Nu cred că asta e important. Să nu fim ipocriţi, că nu mi-aş dori şi eu să fiu subţire, dar ce să fac acum, să îmi tai gâtul?! Eu ştiu foarte bine prin ce am trecut, ce m-a făcut să sufăr, iar suferinţa aduce kilograme în plus, aşa cum poate aduce şi kilograme în minus. Eu nu mai înţeleg corpul meu! Unii pun kilograme pe stres, alţii pierd, eu le-am făcut pe amândouă”, a spus Rita Mureşan.

Ultimele stiri