Categories: Stil de viaţă

A primit suplimente de fier pentru anemie timp de 3 ani și de fapt se lupta cu un cancer în stadiul 4

Laila Hudson a declarat că a îndurat ani de durere și luni de zile în care s-a simțit ca și cum ar fi avut o „minge de bowling în stomac” înainte de a descoperi că are cancer intestinal în stadiul patru.

Ginecologii au găsit lichid liber în timpul unei ecografii, dar acest lucru a fost pus pe seama operației sale recente.

Durerea chinuitoare a continuat și a fost trimisă la o tomografie computerizată, care a descoperit o impactare fecală.

Medicii au decis apoi să o rețină pe Laila pentru a-i face o colonoscopie din cauza îngrijorărilor legate de aspectul masei – și în timp ce se afla în spital, durerea Lailei a atins cel mai rău nivel.

Dureri insuportabile

Povestind cum a aflat de cancer în mijlocul durerii, ea a spus: „În acea noapte, durerea a reușit cumva să atingă un nivel cu totul nou și îmi amintesc că am țipat la propriu și m-am agățat de pat pentru a trăi, în timp ce îmi dădeau morfină.

„Doctorul a venit să vorbească cu mine în adâncul nopții și m-a anunțat că au cerut o a doua opinie cu privire la scanarea mea.

Aveam o tumoare care îmi bloca intestinul și era cel mai probabil canceroasă. Luasem atât de multe analgezice încât nu am fost deranjată de această bombă.”

Medicii nu au putut efectua o colonoscopie din cauza dimensiunii blocajului din intestinul ei, iar în urma unei proceduri efectuate la scurt timp, trei sferturi din colon i-au fost îndepărtate.

Câteva zile mai târziu, chirurgii au descoperit că noua îmbinare din intestin avea scurgeri și îi provoca septicemie, ceea ce a dus la o nouă intervenție chirurgicală de urgență.

Ea a descris cele cinci zile care au urmat ca fiind „cele mai rele” din viața ei.

Adenocarcinom mucinos

Laila a fost anunțată că tumora de colon era un tip de cancer numit adenocarcinom mucinos și a fost organizată o ședință a echipei multidisciplinare (MDT) pentru a discuta cazul ei, scrie Mirror.

După ședința MDT, i s-a spus că au reexaminat tumora ovariană și că aceasta era de fapt o metastază de la tumora intestinală.

Ea a adăugat: „Stadializarea mea finală a fost T4N1M1. Am fost absolut uluită.

„Nu am clipit deloc când am aflat că am cancer, dar când am aflat că s-a răspândit, am fost îngrozită. Am întrebat-o pe doctoriță: „Asta înseamnă că voi muri?” Ea mi-a spus doar „vom face tot ce putem pentru a împiedica o recidivă”.”

„Ea m-a informat că vor să îl trateze agresiv și că voi avea nevoie de șase luni de chimioterapie.

„Am fost devastată. Nu-mi puteam imagina să-mi supun corpul la o traumă și mai mare, mă simțeam complet ruinată și distrusă.

Laila spune că munca „fantastică” a oncologului ei a ajutat-o să se descurce încă de la început și a spus că, în sfârșit, „s-a simțit ascultată”.

Ea a început chimioterapia la șapte săptămâni după cea de-a treia operație, iar starea ei de sănătate a fost din ce în ce mai bună de atunci.

În ianuarie 2021, Laila a fost anunțată că nu mai are niciun semn de boală și se supune unor scanări regulate pentru a-și monitoriza evoluția.

Ea a spus: „Nu am mai văzut-o de mult timp: „Tot ce pot face este să trăiesc cu speranța că va trebui să rămân fără semne de boală”.

Recent Posts

Cardul național de sănătate va fi integrat pe telefon

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că sistemul cardului național de sănătate va fi supus…

19 minute ago

Banii de la stat! Românii care pot primi până la 12.000 de lei dacă depun acestă adeverință. Puțină lume știe asta!

Ministerul Muncii şi Solidarităţii sociale acordă, prin Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă…

49 de minute ago

Horoscop Săptămâna Luminată: vești extraordinare pentru 5 nativi. Aceștia vor avea parte de câștiguri financiare și protecție Divnă

Horoscop Săptămâna Luminată: vești extraordinare pentru 5 nativi. Luna Nouă în Taur de pe 8…

o oră ago

Inamicul nevăzut: simptomele cancerului de ochi pe care s-ar putea să le ignori. Depistarea timpurie este vitală

Cancerul de ochi sau cancerul ocular este o afectiune rara, dar grava, care implica formarea…

2 ore ago

Proiect european pentru screeningul cancerului gastric în parteneriat cu UMF Cluj: „Anual 4.000 de români sunt diagnosticați”

Luni, 29 aprilie 3024, la sediul Rectoratului UMF a avut loc prezentarea proiectului „TOGAS –…

2 ore ago

Mircea Beuran: acesta este motivul apariței cancerului colo-rectal la vârste tinere

Raportul privind incidența cancerului în România arată că într-un deceniu nu s-a înregistrat niciun progres…

2 ore ago

Citeste si: