duminică, ianuarie 29, 2023

O britanică de 40 de ani a reușit să slăbească 63 de kilograme însă nu putea să scape de grăsimea de pe coapse. Circumferința coapselor ei era de 91 de cm, mai exact, cât talia soțului ei. După ce au descoperit că suferea de lipoedem, o boală care face ca celulele de grăsime să se lipească de membre, medicii i-au extras 12 litri de grăsime prin liposucție. 

Faye Rodgers-Harris s-a luptat cu kilogramale în plus timp de 30 de ani și cel mai mult a avut 146 de kilograme, dar niciodată nu a reușit să slăbească la picioare.

Te-ar mai interesa: Alimentul care scade cu 60% riscul de cancer pancr...

Același lucru s-a întâmplat și când a reușit să dea jos 63 de kilograme cu ajutorul unui inel gastric. Chiar dacă pierduse jumătate din greutatea corporală, grăsimea de pe coapse nu se lăsa dusă.

Faye Rodgers-Harris had battled with her weight for more than 30 years but did not know she had lipoedema

Faye Rodgers-Harris habar nu avea că picioarele ei arată așa din cauză că suferea de lipoedem.

The condition caused her legs and arms to gain weight despite her losing 10 stone

Her legs were so big they would rub together and become sore

”Picioarele mele erau atât de groase că se frecau între ele până îmi dădea sângele și indiferent ce făceam deveneau din ce în ce mai grase. La un moment dat picioarele mele erau atât de groase, încât circumferința unuia era cât talia soțului meu, adică de 91 de cm”, a spus britanica.

Te-ar mai interesa: A fost găsită moartă pe podeaua casei, după mai bi...

Faye, pictured with husband Richard, had been depressed about her appearance when her legs were 36 inches - the same size as his waist

Faye struggled to find any trousers to fit her and had refused to play sport as a child

Faye had an extreme case of lipoedema, despite having a gastric band fitted her legs did not lose weight

She had 12 litres of fat taken from her legs during liposuction surgery and is now a size 16

Medicii i-au sos 12 litri de grăsime din picioare în timpul lipoaspirației. Acum picioarele femeii arată normal pentru greutatea ei.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private