duminică, octombrie 2, 2022

O femeie din Long River, în statul Alagoas, în nord-estul Braziliei, și-a legat soțul cu o frânghie și l-a dus la un post sanitar pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

Scena a fost înregistrată de o persoană care se afla în aceeași sală de așteptare și a fost distribuită pe rețelele de socializare.

„Un bărbat legat”: o femeie și-a luat soțul cu o frânghie pentru a se vaccina în Brazilia

Te-ar mai interesa: Scăpăm de retrogradarea celor 6 planete! Iată care...

„Un bărbat legat să facă vaccin”, a scris femeia care a înregistrat scena neobișnuită. Bărbatul era legat de mâini, iar soția era cea care controla frânghia.

Vezi video AICI

Situația a devenit virală în câteva ore după ce au fost filmați, și a generat tot felul de comentarii și chiar o dezbatere pe rețelele de socializare.

„Cred că este absolut corect”, „ar trebui să fie o tendință”, „Nu găsesc rost unora să-i forțeze pe alții”, „Etica profesională permite aplicarea vaccinului în acest fel?”, au fost unele dintre comentariile utilizatorilor surprinși.

Te-ar mai interesa: Studiu: Demența, una dintre afecțiunile cauzate de...

Vaccinarea împotriva COVID-19 în Brazilia

Până acum, Brazilia a acumulat peste 695.000 de decese din cauza COVID-19, iar 70% din populația sa este deja vaccinată cu un program complet.

Este una dintre cele trei țări cele mai afectate de pandemie din lume. În prezent, înregistrează o medie de 540 de decese pe zi și o medie de 185.000 de cazuri pe zi.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private