Sari la conținut

Aceste fructe de pădure pot ucide celulele canceroase în câteva minute

fructele te protejează de cancer
Sursa foto: arhivă Doctorul Zilei
Fructe benefici pentru organism

Există un fruct care ucide celulele canceroase în câteva minute? Da este! Am fost și noi sceptici la început, dar cercetările științifice și videoclipurile despre leacul special au apărut pe tot internetul. În pădurile tropicale din Far North Queensland, Australia, fructele de pădure sunt abundente. Deși poate suna ca un capitol de început al unei cărți de tip Stăpânul Inelelor, aceste fructe de pădure conțin în semințe un compus uimitor care ucide cancerul.

Cercetările medicale asupra fructelor de pădure au început în urmă cu opt ani, iar rezultatele sunt uimitoare. Oamenii de știință au extras compusul din fructe de pădure și l-au testat pe câini, pisici și cai cu cancer de piele. 75% dintre cazuri au avut succes în combaterea cancerului de piele și au existat foarte puține semne recurente în acea percentilă de 75, potrivit DHerbs.

Deci, cum luptă un fruct  simplu cu celulele canceroase? Se crede că compusul din sămânță întrerupe alimentarea cu oxigen a tumorii. Acest lucru permite îndepărtarea tumorilor fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale, chimioterapie sau radioterapie. Când au fost injectate în tumoră, oamenii de știință au observat că tumorile au început să moară și să se micșoreze în două zile. Compusul a început să omoare celulele canceroase în câteva minute, când a fost examinat la microscop.

Singurul lucru este că compusul trebuie injectat direct în tumoare pentru ca acesta să fie eficient. Acesta este motivul pentru care a fost cel mai eficient în tratarea cancerului de piele, a cancerului de cap și gât sau a cazurilor de melanom. Deocamdată, oamenii de știință nu cred că este suficient de puternic pentru a ucide cancerele metastatice.

Remediile naturiste pot fi extrem de benefice; suntem conștienți de asta. De ce auzim doar acum despre aceast frucy? Beneficiile acestui fruct sunt cunoscute de aproximativ opt ani. Tratamentele, care pot vindeca în mod eficient o boală majoră, cum ar fi cancerul, trebuie să fie ținute sub radar, deoarece medicamentele și tratamentul obișnuit reprezintă o industrie de mai multe miliarde de dolari. Cum ar fi  dacă ai putea să faci o injecție cu fructe de pădure pentru 100 USD și să fii vindecat? Gândește-te la asta o secundă.

Oamenii de știință cred că tratamentul va fi gata și pentru oameni, mai ales că mai mulți participanți au demonstrat succes în studiile preliminare. Acesta este motivul pentru care este întotdeauna cel mai bine să explorați remedii naturale înainte de a opta pentru medicamente.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel