Sari la conținut

Acuzații GRAVE de malpraxis la SPITALUL de Urgență din Baia Mare. Părinții spun că fiica lor avea pneumonie și un hematom la cap

Spitalizare copil
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
fetita de 10 ani, in coma

Acuzații GRAVE de malpraxis la SPITALUL de Urgență din Baia Mare. Părinții unei fetițe, născută pe 10 aprilie, din Baia Mare, care în acest moment a decedat, îi acuză pe medici de malpraxis. Părinții spun că fiica lor avea pneumonie și un hematom la cap.

Părinții unei fetițe îi acuză pe medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare de malpraxis. Aceștia spun că fiica lor a fost externată ca „sănătoasă”, însă pe 2 mai a murit. Părinții spun că micuța avea pneumonie și un hematom la nivelul capului.

Povestea lor tristă a fost publică pe un cont de socializare, potrivit stiridiaspora.ro.

Redăm integral postarea celor doi părinți:

„Mă numesc Teodora Mihaela și m-am născut la data de 10.04.2023, perfect sănătoasă cu o greutate de 3,2kg. Dar în urma unor persoane necompetente care s-au ocupat de mine din ziua nașterii și timp de 10 zile, perioadă în care am fost diagnostica cu o bacterie (nu știu de care) cel mai probabil luat din spitalul județean din Baia Mare, in urma căruia am făcut pneumonie și ulterior un hematom (probabil din recoltări de sânge ) la nivelul capuțului.

Am fost lăsata acasă „sănătoasă”

Pe data de 18.04 am fost lăsata acasă „sănătoasă” fara sa mai iau alte tratamente. Tot pe aceasta dată mi-am cunoscut frățiorii și restul familiei, mă simțeam relativ bine si am ajuns la 3.7kg.

In data de 02.05.2023 nu am reușit să ma trezesc, am plecat printre îngerii de unde va veghez cu ochișorii mei albaștrii si știu că părinții mei,mama Emilia Aurica Viman și tata Cosmin Viman m-au iubit enorm și știu că vor face tot ce este cu putință omenesc că toți cei care au greșit să fie trași la răspundere.

Eu va iubesc !”, este mesajul sfâșietor postat de cei doi părinți pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel