joi, martie 23, 2023

Adelina Pestrițu este internată de câteva zile în spital, împreună cu fiica sa, Zeny.

Recent, vedeta a împărtășit cu fanii săi că ultima perioadă a fost foarte grea, având probleme cu fiica sa Zeny. Micuța s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar cele două au ajuns la spital.

Fanii au fost îngrijorați de starea de sănătate a fetiței și i-au transmis cuvinte frumoase Adelinei Pestrițu. Vedeta a fost recunoscătoare pentru cuvintele frumoase și susținerea urmăritorilor ei.

Te-ar mai interesa: Cât de periculoși sunt polipii de colon? Ce trebui...

„Când ești părinte, ajungi de la extaz la agonie în mai puțin de o secundă și ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău. A fost o săptămână grea pentru noi, dar acum totul este stabil. În curând plecăm acasă.

Vă mulțumim din suflet pentru gânduri, mesaje și empatie. Chiar dacă a, fost absentă, am citit mesajele voastre de susținere și chiar v-am simțit aproape”, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.


Fiica Adelinei Pestrițu a ajuns la spital

Recent, Adelina Pestrițu a fost plecată într-o vacanță, alături de soțul ei, Virgil Șteblea. Când s-au întors, vedeta plănuia să meargă la coafor pentru o schimbare de look, dar se pare că planurile sale au fost răsturnate de faptul că fiica lor, Zeny, a început să se simtă rău.

Te-ar mai interesa: Testul de sânge care ar putea detecta boala Alzhei...

Adelina Pestrițu a ajuns la spital, alături de fiica lor, unde a rămas câteva zile. Între timp, vedeta nu a vrut să le divulge fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă cea mică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private