miercuri, mai 31, 2023

Adelina Pestrițu a povestit un moment de dramă prin care a trecut: mersul fiicei ei, Zenaida, la grădinița. Se pare, ca orice mamă, și Adelina a fost încercată de emoții, iar lacrimile copilei o copleșeau.

„Nu ne-au ocolit nici pe noi momentele de dramă, însă le-am depășit cu succes, după un timp. Comunicarea este cheia în astfel de situații. I-am explicat că nu o abandonăm la grădiniță, ci că pur și simplu va avea parte de timp de calitate, într-un alt mediu, în care va învăța o mulțime de lucruri noi și folositoare și în care își va face prieteni de vârsta ei, cu nevoile și preocupările ei. La început, a fost mai greu, apoi am intrat pe un făgaș normal”, a declarat Adelina Pestrițu.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Faptul că fiica ei a început să meargă la grădiniță a fost un pas destul de greu și pentru ea. Acum, Adelina Pestrițu s-a mai relaxat în această privință și știe că totul este în regulă cu Zenaida. Micuța se bucură de fiecare dată să îi povestească mamei sale cum a fost ziua ei la grădiniță.

„Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei.

Te-ar mai interesa: Cât de periculoasă este alergia la ambrozie. Român...

La grădiniță învață cum să fie independentă și se dezvoltă altfel decât o face acasă, oricât ne-am strădui noi. Colectivitatea are rolul ei important, în viața fiecăruia dintre noi, și respect asta. Știu că o lăsăm pe mâini bune și tot ce se întâmplă ni se povestește și vedem și noi în comportamentul și preocupările ei. Evident că o duc în fiecare dimineață cu emoții și dor, dar știu că totul este spre binele și dezvoltarea ei. Zilnic povestim despre experiențele ei la grădiniță și este încântată că avem cele „15 minute de story of the day””, a mai declarat Adelina Pestrițu.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private