Sari la conținut

Clipe de coșmar pentru Adelina Pestrițu. Diagnostic grav, primit de fiica sa: A fost nevoie de oxigen. Singurul SIMPTOM a fost tusea

Clipe de coșmar pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a trecut prin spaima vieții sale, după ce a stat o săptămână internată cu fiica sa, Zeny.

După ce fiica sa s-a simțit mai bine și s-au întors acasă, Adelina Pestrițu s-a destăinuit pe pagina sa de Instagram, vrând tragă un semnal de alarmă, în rândul părinților.

Clipe de coșmar pentru Adelina Pestrițu

Atunci când ai un copil, chiar dacă pare doar puțin răcit, cel mai indicat este să se ajungă la medic. Și asta pentru că sub orice formă minoră de gripă, de fapt, se poate ascunde o gravă problemă de sănătate.

Singurul simptom al fiicei sale a fost o banală tuse, dar părinții îngrijorați au ajuns la spital, pentru un diagnostic sigur.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că fiica sa a primit, timp de șapte zile, a primit un tratament foarte dur și a avut nevoie de oxigen, dat fiind faptul că plămânii ei erau foarte afectați.

Din fericire, însă, s-a acționat la timp și rapid, medicii făcând o treabă bună și astfel Zeny nu a avut parte de complicații.

Diagnostic grav, primit de fiica sa: A fost nevoie de oxigen

„Vreau să vă povestesc puțin ce s-a întâmplat. Totul a început de la o simplă tuse. De asta vreau să trag un semnal de alarmă și să vă explic cum am ajuns noi la spitalizare…

Ne-am prezentat la camera de gardă, am mers să ne asigurăm că îi administrăm un sirop potrivit, pentru că știți că dacă îi dați un sirop pentru tuse productivă și ea este seacă sau invers puteți să îi agravați situația copilului.

Cel mai bine este să cereți întotdeauna părerea medicului. La camera de gardă am spus ce s-a întâmplat, am spus că nu are decât o tuse, fără secreții nazale, fără nimic altceva și a început să o asculte doamna doctor de gardă. Ne-a recomandat să facem o radiografie pulmonară.

După ce a fost examinată, am făcut radiografia pulmonară și pe radiografie s-au văzut plămânii destul de afectați, moment în care am intrat în panică, evident, și noi, părinții, și medicii, care au spus că trebuie internată.

Singurul SIMPTOM a fost tusea

 

Am internat-o pe loc și vă repet că singurul simptom a fost tusea, la asta trebui să fiți extrem de atenți. De fiecare dată când copilul tușește, trebuie neapărat ascultat, pentru că noi, părinții, nu suntem capabili să ne dăm seama că este vorba despre ceva grav.

Pentru noi poate părea ceva simplu, o viroză, așa cum se întâmplă peste tot și mai ales în perioada asta, dar în interior poate fi vorba de ceva foarte grav.

A fost nevoie și de oxigen, tratamentul a fost unul destul de serios, dar a dat roade repede, având în vedere că o astfel de problemă de sănătate poate dura destul de mult și poate avea complicații peste complicații”, a spus Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel