miercuri, iunie 23, 2021

Adina Alberts, declarație incendiară. „Eu, în locul doctorului Rafila, aș fi demisionat demult”.

Cunoscutul medic estetician vorbește despre o „situație aberantă”. Adina Alberts susține că „ești constrâns să faci

un vaccin „sigur” pentru o boală „cruntă”, pentru care trebuie să te testezi ca să știi dacă o ai… Sau dacă ai avut-o!”. Mai mult de atât, aceasta susține că trebuie să porți în continuare mască pe stradă.

Într-o postare pe contul său de Facebook, medicul Adina Alberts prezintă cele mai „bâlbâite, confuze și inexacte” recomandări ale Organizației Mondiale a Sănătății, privitoare la pandemia de coronavirus.

Adina Alberts, declarație incendiară

„OMS a anunțat că după vaccinare anti SARS-COV2, cei vaccinați vor trebui să continue sa poartă măști.
Același OMS, care în februarie-martie

sfătuia întreaga planetă să nu utilizeze măștile pentru că oamenii care o vor face se vor îmbolnăvi!

Același OMS care a scos din schemele de tratament hidroxiclorochina și “ne-a băgat pe gât remdesivirul”… Aproape ineficient.
Același OMS care nu a permis luni de zile utilizarea testelor rapide antigen, considerând, total abuziv și eronat, că doar testarea PCR este potrivită pentru a pune un diagnostic de COVID. Numai atunci când un mare consorțiu american a comandat câteva milioane de teste rapide antigen din Coreea de Sud, doar atunci OMS ul a catadicsit să aprobe, cu jumătate de

gură, utilizarea lor.

Același OMS care ține în fruntea sa un personaj bizar, cu veleități de dictator, fără studii medicale. Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus. Analizând CV-ul acestuia găsit pe internet (dacă acesta nu minte). Directorul General al OMS are o facultate de biologie făcută în Etiopia, un master in imunologie și un doctorat în sănătate comunitară. Și toată viața lui a făcut DOAR politică. O politică etiopiană în care drepturile omului sunt încălcate permanent, iar opozanții sunt încarcerați și omorați. (sursă wikipedia)
Iată cine are grijă de sănătatea mondială.
*
Eu, în locul

doctorului Rafila – reprezentantul României la OMS – aș fi demisionat demult din rândul acestei instituții bâlbâite, confuze, inexacte, ineficiente, devenită atât de ridicolă recent”, este mesajul Adinei Alberts.

Ultimele stiri

Parteneri