joi, martie 23, 2023

Adrian Daminescu trece prin momente dificile: Mă voi întoarce, nu am renunțat. În ciuda diagnosticului cumplit, nu vrea să renunțe la fumat.

Unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți ai anilor 1980, Adrian Daminescu s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, din cauza problemelor sale de sănătate.

Din nefericire, artistul suferă de o boală cruntă, mai precis de cancer la plămâni. Cu toate acestea, este optimist, urmează tratamentul impus de medici și intenționează să revină pe scenă.

Te-ar mai interesa: Primul semn care anunţă cancerul de colon. Mergi d...

Adrian Daminescu, diagnostic cumplit

Adrian Daminescu, acum în vârstă de 66 de ani, s-a retras din viața publică după aflarea diagnosticului.

„Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, a declarat Adrian Daminescu pentru Impact.

Și, cu toate că fumatul este principalul factor care declanşează cancerul la plămâni, artistul nu poate renunţa la acest viciu:

 „Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”.

Te-ar mai interesa: Ce risc ai să faci infarct? Un indiciu vital poate...

Când s-a retras din viața publică

În iulie, anul trecut, în momentul în care a aflat că suferă de cancer, Adrian Daminescu era directorul Circului Metropolitan, funcţie în care a fost numit după înlocuirea lui Bogdan Stanoevici, care a încetat din viață în spital, în timpul pandemiei de Covid-19.

 „Adrian a avut parte de atenția unor medici români foarte buni. Au știut să ia cele mai bune decizii în cazul său. Cei care-l cunosc mai bine știu că a fost mai toată viața lui un fan al țigării.

Te-ar mai interesa: Mărturisiri de dincolo de moarte. Mărturia unui bă...

Pe care nu a abandonat-o în totalitate nici azi, chiar dacă medicii i-au cerut, mai mult sau mai puțin, acest sacrificiu. În plus, a fost și va rămâne genul de persoană care nu vrea să-și împovăreze fanii cu tot felul de lucruri despre el.

Nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă și nici ca în perioada actuală, când lumea are parte de necazurile sale, să mai adauge și el încă unul, pe deasupra”, dezvăluia la acel moment o sursă din proximitatea artistului.

Te-ar mai interesa: Testul de sânge care ar putea detecta boala Alzhei...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private