luni, decembrie 6, 2021

Fructele miraculoase care conțin compuși care întârzie procesul de îmbătrânire. Extractul este așa puternic încât poate crește durata de viață cu 28%.

Corpul uman are capacitatea uimitoare de a se repara singur. Dar pentru asta, este nevoie de o sănătate de fier. Înaintarea în vârstă ne pune piedici în procesul intern de reparare a ADN-ului.

Un organism slăbit și nevitaminizat nu poate face față atacurilor microbiene, nu mai poate combate bolile. Dar dacă ar exista un elixir miraculos? Nu numai că există, dar este arhicunoscut de mii de ani, apreciat și valorificat de strămoșii noștri. Pe lângă rezistența la boli pe care o conferă, mai reprezintă și un adevărat aliment miraculos, care îți prelungește viața.

Te-ar mai interesa: Ce restricții vor fi de Sărbători. Rafila: ”Nu put...

Un studiu efectuat la Departamentul de Agricultură al SUA demonstrează că afinele conțin compuși care întârzie procesul de îmbătrânire. Extractul de afine este atât de puternic încât poate crește durata de viață cu 28%, echivalentul a 22 de ani.

Proprietățile afinelor sunt de super alimente, valorificate de strămoșii noștri de mii de ani. Antibacteriene, tonice vasculare, regeneratoare hepatice și hipoglicemiante. Susțin sănătatea inimii și a creierului. Mai mult, afinele au un potențial anticancerigen, demonstat de nenumărate studii până acum.

Afinele au antioxidanți puternici care susțin și stimulează procesul de reparare a ADN-ului uman și acționează direct asupra genelor asociate cu îmbătrânirea, crescând longevitatea. Aceștia neutralizează daunele radicalilor liberi, reduc stresul oxidativ la nivel profund (asupra țesuturilor și celulelor) și stimulează genele responsabile cu protejarea celulelor.

Te-ar mai interesa: Mănâncă aceste 3 alimente zilnic pentru a stimula ...

Consumând  afine, vă puteți apăra de îmbătrânirea prematură și de bolile degenerative.

Fructele se pot mânca în stare proaspătă sau se pot procura congelate cu alte fructe.  Decongelate se pot folosi la prepararea de sucuri cu un aport deosebit de vitamine.

Consumul regulat de afine poate fi o metodă simplă de a ne apăra de îmbătrânirea prematură și de bolile degenerative. Dacă pe lângă afine, dieta noastră va conține și rodii și ceai verde, efectele anti-îmbătrânire vor fi și mai mari.

Te-ar mai interesa: Avertisment dur: Următoarea pandemie ar putea fi m...

Surse:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1413581https://www.nia.nih.gov/newsroom/1999/09/blueberries-new-thrills-those-over-hillhttps://www.lef.org/Magazine/2015/4/Blueberries-Boost-Longevity-Beyond-Calorie-Restriction/Page-01

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri