Sari la conținut

Alertă FAKE NEWS. RO Vaccinare: Armata infectează poporul cu mașini speciale! FALS!

Recent, RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei Naționale de informare privind vaccinarea anti-COVID în România, a dezvăluit o informație falsă care ia ampoare în România.

Potrivit informației false, armata ar infecta în mod intenționat populația cu ajutorul unor mașini speciale. Nimic mai fals, susțin autoritățile!

FAKE NEWS privind infectarea intenționată a românilor

Sursa: Facebook/ RO Vaccinare

„O nouă bazaconie cu peste 110 mii de distribuiri: Armata infectează poporul cu mașini speciale! FALS!

Un clip publicat de o persoană care promovează constant informații false a fost preluat de peste 110 mii de utilizatori. În clip sunt prezentate mai multe mașini militare care degajă un fum pentru mascarea terenului.

Mașinile din clip sunt autospeciale de fumizare folosite pentru mascarea cu aerosoli a câmpului de luptă.
Îi rugăm pe colegii de la Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro să ne ajute cu mai multe informații despre aceste mașini.

Fiecare se poate implica. Raportați informațiile false. Cele mai virale pot fi semnalate la agenția care se ocupă de fact-checking în România: https://verificat.afp.com/contact sau prin e-mail: verificat@afp.com” a fost mesajul oficial RO Vaccinare, privind informația falsă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel