marți, iunie 28, 2022

Alertă la Palat! A fost internat la spital în urma unui accident vascular cerebral. Acuze grave aduse ducesei de Sussex: „Să-i fie rușine!”

Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, Thomas Markle, a fost internat la spital după ce acesta a suferit un accident vascular cerebral, marți, 24 mai. 

“Meghan Markle a distrus familia regala!” Iata ce declara tatal vedetei!

Alertă la Palat! A fost internat la spital în urma unui accident vascular cerebral. Acuze grave aduse ducesei de Sussex: „Să-i fie rușine!”

Vestea a fost confirmată de prietenul apropiat al lui Thomas, Karl Larsen. Tatăl lui Meghan urma să zboare în Marea Britanie înainte de Jubileul de platină al Reginei, unde și-ar fi întâlnit nepoții, Archie și Lilibet, pentru prima dată. Karl a adăugat că Thomas „așteaptă cu nerăbdare” să se întâlnească cu familia fiicei sale.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Despărțirea dintre Thomas Markle, fiica sa și ginerele pe care nu l-a întâlnit niciodată, a fost una dintre cele mai tragice și de durată trăsături din întreaga saga Harry și Meghan. Căci, în ciuda durerii și suspiciunii care, fără îndoială, încă există între Harry și tatăl său, Prințul Charles și fratele William, Prințul nu a rupt complet acele legături regale.

Și, deși în mod evident nu au fost invitați să împartă balconul Palatului Buckingham, el și Meghan vor participa la Jubileul de platină de săptămâna viitoare.

După ce tatăl lor a suferit un AVC, sora ducesei de Sussex,  Samantha, o acuză pe Meghan de faptul că ar fi neglijat starea gravă de sănătate a părintelui său. Ce acuzații i-a adus Samantha Markle.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

„Tata a trecut prin atât de multe. După două infarcturi, o pandemie și acum un accident vascular cerebral, tot nu am auzit nimic de la Meghan, asta e neglijență. Dacă nu poate să lase de la ea sau să aibă conștiința morală că trebuie să facă parte din viața lui, atunci să-i fie rușine.

El nu mai are mult timp. Apoi, ea va trebui să trăiască așa, pentru tot restul vieții. Ar fi putut să îl contacteze și să rezolve situația împreună, oricând, dar nu a făcut-o. Cum poate să îl privească suferind în asemenea hal? Cine face așa ceva?”, a declarat Samantha Markle, într-o emisiune TV.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

meghan-markle-dad-thomas-markle-instagram-fathers-day

De ce s-a certat Meghan cu tatăl său

Meghan și tatăl ei au avut o relație rece după ce a ieșit la iveală că bărbatul a pus în scenă fotografii cu paparazzi înainte de nunta regală a fiicei sale cu Prințul Harry. În săptămânile premergătoare nunții regale, în 2018. tatăl lui Meghan a colaborat cu un fotograf paparazzi la punerea în scenă a fotografiilor cu el pregătindu-se pentru ceremonia de căsătorie, de la citirea istoriei britanice la măsurat pentru un costum de nuntă.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

Anul trecut, ducesa de Sussex a vorbit despre sentimentele ei de „trădare” în timpul unei apariții la „Oprah With Meghan and Harry”.

„Când l-am întrebat, el a spus: „Nu, absolut nu că nu a vorbit cu presa de scandal”, a dezvăluit Meghan. Dar când și-a investigat în continuare tatăl, spunând că ea și Harry s-au oferit să încerce să „nege” știrile dacă el spunea de fapt adevărul, Thomas nu a fost în stare să spună că așa au stat lucrurile, într-adevăr.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

„Am spus, am nevoie doar să-mi spui și dacă îmi spui adevărul, te putem ajuta. Și el nu a fost în stare să facă asta”, a spus Meghan.

Cu greu a ajutat faptul că domnul Markle și-a oferit propriile sale opinii fără compromisuri despre fiica și soțul ei. Acuzându-l pe Harry că este „procent” și un „idiot” care este „biciuit” de Meghan nu a fost niciodată probabil să-l îndrăgească ginerelui său.

Harry și Meghan vor reveni în Anglia pentru Jubileul de Platină al Reginei

Deși Harry și Meghan, alături de cei doi copii ai lor, se vor întoarce în Anglia pentru Jubileul de platină al Reginei, nu vor fi prezenţi în balconul Palatului Buckingham în cursul ceremoniei grandioase care va avea loc pe 2 iunie şi care marchează începutul festivităţilor pentru sărbătorirea a 70 de ani de domnie a reginei Elisabetei a II-a.

„După o analiză atentă, Regina a decis că apariția tradițională de anul acesta pe balcon Trooping the Colour, joi, 2 iunie, se va limita la Majestatea Sa și acei membri ai Familiei Regale care își desfășoară în prezent îndatoriri publice oficiale în numele a Reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, potrivit hellomagazine.com.

Celebrările vor include deschiderea pentru public a domeniilor private ale reginei în vârstă de 95 de ani, precum şi un concert cu vedete în faţa Palatului Buckingham din Londra.

Nu este clar care sunt evenimentele la care regina Elisabeta a II-a va participa, având în vedere că medicii i-au recomandat odihnă după ce în octombrie anul trecut  a petrecut o noapte în spital pentru investigaţii medicale.

Cele mai multe dintre sarcinile din cadrul Jubileului vor fi repartizate altor membri ai familiei regale, printre care prinţul William şi soţia sa, Kate, precum şi ducesa de Cornwall. În mod obişnuit, regina aniversează urcarea pe tron în mod privat la reşedinţa sa de la Sandringham.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private