Sari la conținut

Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei banane de la supermarket

Din cuprinsul articolului

Alertă sanitară! O femeie din Marea Britanie a fost la un pas să leșine când a deschis șacoșa cu fructe cumpărate dintr-un supermarket. Sub coaja unei banane se afla un focar de infecție nemaivăzut într-o țară civilizată.

Femeia s-a întors cu cumpărăturile acasă și nu își imagina ce cadou otrăvit a primit în supermarket.

În interiorul bananei din imagine, sub umfllătura care e vizibilă, se afla un cuib cu sute de pui de păianjeni.

Banana avea o formă neobișnuită, însă femeia nu a sesizat acest lucru când a făcut cumpărăturile în supermarket. Totul a iesit la iveală abia în momentul în care a desfăcut fructul, potrivit Daily Mail. 

Nu e primul caz

Din fericire, lucrurile nu au luat o turnură gravă pentru sănătatea clientei sau a copiilor ei. Femeia a observat la timp anomalia, a făcut fotografii și cazul a ajuns pe masa autorităților sanitare.
Un alt caz asemănător a avut loc și în Bavaria. Angajații unui supermarket din Bavaria, Germania, au avut o surpriză urâtă când au descoperit un păianjen uriaș pândit într-o cutie de banane organice.

Departamentul de pompieri Wetingen a fost chemat imediat pentru a investiga specimenul și pentru a elimina păianjenul potențial mortal.

Păianjenii sunt adesea găsiți pândind în transporturile de alimente și, în timp ce unii sunt total inofensivi, alții pot fi letali.

Păianjenii rătăcitori brazilieni sunt cunoscuți a fi unul dintre cei mai veninoși păianjeni de pe planetă.

Veninul lor vizează sistemul nervos, provocând simptome precum durere, transpirație și probleme cardiace.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel