Sari la conținut

Nu o să mai tușești deloc! Pisează o banană și mai adaugă aceste 2 ingrediente..Calmează gâtul și plămânii și vindecă tusea și bronșita în cel mai scurt timp!

Acest nou remediu natural conține unele dintre cele mai vechi și mai puternice ingrediente care calmează gâtul și plămânii și vindecă tusea și bronșita în cel mai scurt timp!

Datorită proprietăților puternice ale mierii și bananelor, care sunt incluse în rețetă, puteți folosi acest remediu atât pentru copii, cât și pentru adulți și vă puteți bucura și de aroma lui!

Orice, de la dureri în gât, tuse puternică și chiar probleme de stomac, poate fi tratat cu această băutură, potrivit Skinny Healthy Food.

Iată cum se prepară:

Ingrediente:

  • 400 ml apă clocotită
  • 2 banane medii coapte cu puncte
  • 2 linguri de miere

Preparare:

Mai întâi, curățați bananele și le faceți piure cu o furculiță sau o lingură de lemn. Nu folosiți tacâmuri din metal, deoarece bananele tind să se întunece la contactul cu metalul.

Apoi, puneți bananele într-o oală și adăugați-le apă fiartă. Lăsați amestecul la infuzat timp de 30 de minute.

La final, când remediul s-a răcit, adăugați miere. Puteți strecura amestecul dacă îl preferați transparent. Este important să adăugați mierea ultima, astfel încât să nu-și piardă proprietățile importante în apă clocotită.

Consum:

  • Bea 100 ml din acest remediu de 4 ori pe zi (total de 400 ml pe zi).
  • Această cantitate este suficientă pentru o zi și puteți pregăti una proaspătă în dimineața următoare.
  • Primele rezultate vin în 5 zile.

Apreciați mai mult natura și apelați întotdeauna la ea pentru mai multe remedii benefice!

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: