joi, septembrie 23, 2021

Alexandru Arșinel, de urgență la spital! „Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere”.

Marele actor Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, după ce a acuzat o stare de slăbiciune accentuată. Artistul a mărturisit că sunt momente când simte că îl lasă puterile, din acest motiv fiind nevoit nevoit să ajungă pe mâna medicilor.


Alexandru Arșinel, din nou la spital! „Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere”

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale. Nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție.

Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult.

Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit Impact.

Actorul a mărturisit că, din cauza stării de sănătate, a avut intenţia de a nu mai urca pe scenă:

„M-am gândit, chiar luna trecută, să mai fentez apariţiile mele pe scenă. Noroc cu prietenul Vasile Muraru. El a avut ştiinţa să mă facă să descopăr în mine însumi dorinţa de a reveni la repetiţii şi de a urca iar pe scenă. În cele din urmă, publicul mi-a oferit o nouă confirmare că mi-am ales cea mai frumoasă meserie din lume. Covid-ul, aş spune, că a fost într-un fel alături de mine doar până am intrat pe scenă. După aceea, parcă a zburat”, a mai spus acesta.

Vaccinarea mi-a salvat viaţa şi mie şi soţiei”

Reamintim că, în luna mai, Alexandru Arșinel a fost internat timp de trei săptămâni la Institutul „Matei Balș” din București, după ce s-a infectat cu coronavirus. Și asta în pofida faptului că se vaccinase cu ambele doze.

„Se pare că vaccinarea mi-a salvat viaţa şi mie şi soţiei. A reuşit să oprească vijelia acestei nenorocite boli şi să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupaţi de soarta mea şi a celorlalţi colegi de pat am depăşit momentul critic.

(…) Recuperarea este grea pentru că porneşte nu de la stadiul bolii ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există”, declara la acel moment actorul.

Marele artist a fost operat la inimă, în 2017, ca urmare a unui infarct, fiindu-i introdus un stent. În 2013, a suferit un transplant de rinichi, iar în timp mai multe intervenţii la coloană.

Ultimele stiri