Sari la conținut

Alexandru Arșinel se confruntă cu noi probleme de sănătate. „Îmi este greu să …”

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel se confruntă de o perioadă lungă de timp cu mai multe probleme de sănătate, care par să nu se mai termine.

Anul trecut acesta a suferit o operație în urma căreia i-a fost montat un stent. Pe lângă stent, acesta se confruntă și cu diabet.

Actorul în vârstă de 82 de ani a mărturisit la Antena Stars că acum a ajuns să petreacă din ce în ce mai mult timp în casă alături de soția sa, deoarece îi este foarte greu să se deplaseze din cauza unor dureri musculare.

„Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă. Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Sper că odată cu venirea primăverii să treacă și să ne bucurăm.”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Pentru prima data în cei 55 de ani de când activează pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel a lipsit de la spectacol. Sâmbătă, 12 februarie, a fost programat showul „Hai, Hai România”, care se joacă din 2018 pe această scenă.

„Nu am putut efectiv să mă urc în mașină. Îmi tremurau genunchii și mâinile. Regret enorm și sper ca publicul să mă înțeleagă. Este pentru prima dată în cariera mea când mi se întâmplă asta, în cei 60 de ani de carieră pe care-i împlinesc chiar în 2022. Nu am închis ochii toată noaptea, de rușine!”, a declarat Alexandru Arșinel .

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.