Sari la conținut

Alexia, adolescenta cu brațele replantate a revenit la școală. Colegii și profesorii au primit-o cu aplauze

Alexia, adolescenta din Botoșani căreia i-au fost retezate ambele brațe în urma unui grav accident rutier, a revenit la școală. Fata de 15 ani a fost primită cu aplauze de colegi și profesori, în băncile clasei.

Părinții copilei au postat o poză pe rețelele sociale, iar în fotografie, Alexia apare înconjurată de colegii ei, cu toții veseli și zâmbitori.

Alexia a lipsit de la ore din luna noiembrie a anului trecut, atunci când a fost victima unui accident, pe raza județului Iași, în urma căruia și-a pierdut brațele.

După șapte operații chirurgicale, medicii de la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria” din Iași au reușit să îi replanteze ambele brațe, care ar putea deveni funcționale în proporție de peste 90%, în decursul unui an.

Alexia revine frecvent la controale, iar la începutul anului, fata a fost vizitată acasă, în Botoșani, de medicul Sidonia Susanu, cea care a coordonat echipa medicală din sala de operație.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel