Sari la conținut

VIDEO viral cu Alexia, adolescenta cu brațele replantate, la jumătate de an de la cumplitul accident  

Pentru Alexia, o adolescentă de 15 ani din Botoșani, accidentul rutier în care a fost implicată, pe raza județului Iași, la finalul anului trecut, părea să fie capăt de drum. În urma evenimentului, copila și-a pierdut brațele și viața sa a atârnat de un fir de ață.

După mai multe operații extrem de complicate, însă, medicii de la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iași au reușit să îi replanteze ambele brațe.

După intervenția chirurgicală, pas cu pas, Alexia a demonstrat că poate să doboare orice obstacol. Mai întâi, pe 1 februarie 2023, Alexia s-a întors la școală.

Iaşi: Fata căreia i-au fost replantate ambele braţe după un accident a fost externată din spital. „Singura replantare bilaterală de braţe din Europa și a doua din lume” - HotNews.ro

VIDEO viral cu Alexia, adolescenta cu brațele replantate

Iar zilele acestea, la mai puțin de șapte luni de la accident, Alexia a transmis din nou un meaj de speranță, că nimic nu este imposibil.

Dansul și muzica i-au fost mereu aproape. Iar fratele ei, Eric, a sprijinit-o și a încurajat-o să facă ceea ce simte. Alexia și-a depășit limitele, a luptat cu sine, poate și cu cei care nu îi dădeau nicio șansă.

Citeste si:

Alexia, tânăra cu mâinile replantate de medici: "99% a fost Dumnezeu, 1% a fost

De data aceasta, adolescenta din Botoșani și-a lansat propriul videoclip. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, ”Gândul”, piesa Alexiei, a adunat aproape 1.700 de vizionări și numeroase aprecieri, potrivit botosani.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.