Un nou studiu realizat în Canada a scos la iveală că alimentele cu indice glicemic scăzut, precum fasolea sau lintea scad nivelul colesterolului rău și riscul dezvoltării bolilor de inimă.
”Fasolea, năutul, laptele degresat, merele și grapefruit-ul scad nivelul colesterolului LDL cu 5% și riscul de boli de inimă cu 6%”, spune John Sievenpiper de la St. Michael’s Hospital din Toronto.
Potrivit expertului, trebuie să consumă doar trei sferturi de cană de alimente cu indice glicemic scăzut, pe zi. Acestea se digeră lent și în același timp ce reduc nivelurile proteinelor animale și a grăsimilor trans dăunătoare.
Unii pensionari cu 35 de ani de muncă vor primi o pensie recalculată în valoare…
Furia nu îți strică doar starea de spirit, nu îți afectează doar relațiile sau te…
A treia zi de Paște sau Marțea Albă este extrem de importantă și are câteva…
Câte ouă poți mânca pe zi. Numărul de ouă pe care îi poți consuma în…
Știai că poți muri dacă adormi cu televizorul deschis? Legătura dintre deces și obiceiul de…
Jurământul lui Hipocrate este un pilon al eticii medicale, o declarație solemnă a valorilor și…