Sari la conținut

Alimentul ieftin care scade riscul de cancer de colon. Dr. Mihail dezvăluie care este produsul miraculos

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Doctorul Mihail Pautov dezvăluie ce aliment minune poate preveni apariția cancerului de colon, un diagnostic crunt primit de mulți români. 

Este vorba despre un produs ieftin, care se găsește în orice magazin și care poate fi introdus cu succes într-o varietate de rețete. Se prepară foarte ușor, iar gustul este unul foarte bun, asta dacă știi cum să prepari această gustare.

Sigur te-ai gândit la ovăz, și după cum a dezvăluit specialistul, ovăzul este un aliment plin de fibre cu nutrienți esențial pentru un colon sănătos.

„Este dovedit în foarte multe studii faptul că acest consum de ovăz scade semnificativ riscul de a face cancer de colon. Acesta este asociat în foarte multe culturi, țări cu o dietă săracă în fibre. Fibrele alea, practic, curăță colonul. Colonul are propriile sale mecanisme de a se curăța, dar fibrele îl rașchetează, îl curăță.

În momentul în care tu nu ai fibre, iar fecalele tale sunt foarte moi, ele nu vor curăța cum trebuie acest colon. Colonul este obișnuit cu fibre, fructe și legume, pline de fibre”, a dezvăluit Dr. Mihail.

sursa foto: Facebook
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: