Sari la conținut

Alimentul la care a renunțat Lili Sandu! Așa își menține silueta de invidiat

Deși are 43 de ani, a născut, Lili Sandu se laudă cu o siluetă de invidiat. Fostul model pare să sfideze trecerea timpului și arată mai bine ca niciodată. Se pare că aspectul de invidiat se datorează alimentației.

Fanii vedetei știu că aceasta a fost o vremă bună adepta alimentației vegane, dar acum a renunțat la acest stil de viață. Ba chiar, își aduce aminte că atunci când venea în România în vizită la mama sa, aceasta din urmă era contrariată de alegerile alimentare ale fiicei sale.

Lili Sandu. Sursă foto: Lili Sandu Facebook

„Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană. Eu ți-am făcut sarmale, ți-am făcut ardei umpluți. Pai te duci pe acolo, știu eu ce mănânci? I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu.

Citeste si:

,,Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul”

Potrivit modelului, acum nu mai este adeptat stilului vegan, găsindu-și echilibrul alimentar de care avea nevoie. În schimb, Lili Sandu a renunțat la produsele pe bază de lapte de vacă, evitând în special brânza, laptele și iaurtul.

Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri. Dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru”, a declarat Lili Sandu în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.