vineri, iulie 3, 2020

Alimentul miracol care te ajuta sa slabesti rapid, planta suculenta atat de apreciata in medicina.

Este folosita de regula pentru tratarea arsurilor si pentru intretinerea sanatatii pielii, dar poate fi folosita intr-o varietate de afectiuni.

Recunoscuta pentru proprietatile sale medicinale, Aloe vera este folosita in tratarea mai multor afectiuni, dar te poate ajuta si sa slabesti. Iata care sunt beneficiile si efectele sale secundare.

Citește și:

In ultimii ani, a devenit un ingredient pentru sucuri, suplimente naturale si bauturi dietetice recomandate pentru slabit.

Healthline prezinta beneficiile si efectele secundare ale aloe vera in lupta cu surplusul de greutate si cum poti sa o folosesti.

Accelereaza metabolismul

Sunt doua moduri in care poti folosi Aloe vera pentru a slabi. Prima posibilitate este prin imbunatatirea metabolismului. Unele studii au aratat ca Aloe vera poate stimula metabolismul, marind numarul de calorii pe care le arzi de-a lungul zilei.

Citește și:

Intr-un studiu care a durat 90 de zile, administrarea de gel cu aloe vera unor cobai cu o dieta bogata in grasimi a condus la reducerea grasimii acumulate prin cresterea numarului de calorii pe care ei le-au ars.

Alt studiu efectuat pe animale a aratat ca aloe vera are impact asupra metabolismului, grasimii si zaharului din corp, prevenind, totodata, formarea stratului de grasime din jurul taliei.

Citește și:

Citeste continuarea…

Parteneri