marți, septembrie 28, 2021

Trebuie să fim pregătiți, alinierea planetelor deschide un puternic portal energetic. Se-ntâmplă săptămâna aceasta. Se aliniază planetele într-un eveniment extrem de rar! La ce să ne așteptăm?

Săptămâna

aceasta este una puternic încărcată energetic, cu fenomene astrale și astronomice importante, care ne vor schimba masiv.

Infuzia de energie a momentului se va face ușor simțită, deoarece este o perioadă puternică, în care putem să ne transformăm, putem să ne lăsăm ghidați, să ne rugăm, să ne conectăm mai ușor cu sinele nostru divin.

Un eveniment asemănător unei eclipse va determina planeta Marte să ”dispară” de pe cer în America de Nord, marți dimineață, într-un eveniment rar cunoscut de astronomi drept ocultație lunară, potrivit site-ului accuweather.com.

Similar cu o eclipsă când Pământul, Luna

și Soarele cad pe linie, în timpul ocultației Pământul, Luna și o planetă se aliniază. Drept urmare, Planeta Roșie va fi ascunsă vederii, deoarece pare să treacă direct în spatele lunii în timpul evenimentului de marți.

„Ocultația lunară care implică încă o planetă este un eveniment rar”, a spus bloggerul AccuWeather Astronomie, Dave Samuhel. „Există doar câteva astfel de evenimente într-un deceniu”.

Oamenii nu au nevoie de un telescop pentru a vedea evenimentul, deoarece Luna și Marte sunt ambele suficient de strălucitoare pentru a fi observate cu ochiul liber, vor conta însă condițiile

meteorologice.

Vestul SUA va fi una dintre cele mai bune zone pentru a vedea acest eveniment major.

Și da, evenimentul se resimte și la nivel energetic, spun specialiștii în astrologie. Cei deschiși la influențele lunare, cei care doresc să lucreze cu ei înșiși pentru o deschidere spirituală puternică o pot face în această săptămână. Rugăciunea, meditația, concentrarea sunt favorizate. Ne putem concentra pe latura spirituală, putem curăța mai ușor balastul din noi, iar aceasta se realizează prin iertare, recunoștință și iubire.

Perioada ne ajută să ne restabilim obiective, să lăsăm în urmă

trecutul și să ne concentrăm pe prezent, mult mai bun și mai luminos decât am fi crezut.

Ultimele stiri