marți, aprilie 20, 2021

Planetele importante se află aliniate toate în mers direct. Cum ne influențează această situație astrală și ce beneficii ne poate aduce. Fenomen astrologic foarte rar! Și avem ocazia să îl trăim la intensitate

maximă, din 17 ianuarie!

Poartă denumirea TPMD – Toate Planetele În Mișcare Directă, iar 5 planete se află în casele pe care le guvernează, potrivit astrologului Wave Rayne, primul care a semnalat evenimentul.

Moment crucial, când toate planetele importante sunt în mers direct și va dura doar o lună. Așadar, această aliniere este extrem de puternică, ce înseamnă ea pentru oameni, ce beneficii ne poate aduce? Acest eveniment cosmic este văzut ca un semn de mare prosperitate și clipa ideală pentru a profita de toate ocaziile care ni se ivesc în cale.

Este o perioadă în care speranțele

au șanse mari  de a se concretiza, poți începe noi capitole de viață. Este perioada ideală în care poți cere pe cineva în căsătorie. De asemenea, moment propice pentru a demara o nouă afacere. Dacă vrei să fii mai sănătos, începe acum procedee, activități sportive, diete, antrenamente, toate vor da rezultate uimitoare! Energia cosmică ne este transmisă masiv, este ajutătoare și cu siguranță cel mai bun moment să faci lucrul acela pe care tot ai așteptat să îl faci, dar nu ai avut curaj. Fă primul pas acum. Cunoaștem cu toții expresia ”mi s-au aliniat planetele.” Chiar se întâmplă, zilele

acestea. Poți face orice pentru a-ți îmbunătăți viața.

Ceva rău se termină pentru a face loc unui nou și bun început. Pe bună dreptate, poate fi numit revelion astral.

Astrologul Wave Rayne menționează că acest mers direct va ține până pe 5 martie și se va mai repeta în perioada 28 martie – 10 aprilie.

Ultimele stiri

Parteneri