vineri, august 19, 2022

Planetele profesor, planetele care aduc lecții de viață nu ușor de digerat sunt personajele cheie ale anului 2019, an care anunță evenimente transformatoare.

Saturn și Pluto au reputația de a fi cele mai întunecate, mai adânci și cele mai intense planete din sistemul nostru solar.

Ele sunt cunoscute de a aduce schimbare, transformare, sfârșit, renaștere, trezire, limitări și multe altele. Deci, atunci când acești doi giganți cosmici se întâlnesc, cu siguranță o fac pentru o rețetă interesantă.

Te-ar mai interesa: Nu trebuie să petreci NICIODATĂ mai mult de cinci ...

Saturn și Pluto se aliniază la fiecare 34-38 de ani, deci nu este complet anormal, dar ultima dată când acestea două s-au aliniat în Capricorn a fost cu sute de ani în urmă, deci în acest sens, această energie nu este una pe care am experimentat-o ​​vreodată.

Această aliniere a lui Pluto și a lui Saturn are loc de fapt pe 12 ianuarie 2020 și va afecta întregul an. De fapt, 2020 este plin de alinieri cosmice importante și puternice, ceea ce indică cu adevărat că acesta va fi un an transformator și poate chiar alterator al vieții pentru noi toți.

Schimbările imense sunt așteptate la nivel global, iar cel mai apropiat gust pe care îl putem înțelege despre schimbările care pot urma, se întâmplă chiar acum în aprilie 2019.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...

Acest lucru se datorează faptului că atât Saturn cât și Pluto se deplasează la aproximativ 3 grade unul de celălalt. Aceasta este cea mai mare apropeiere pe care o fac înainte ca ambele să devină retrograde la sfârșitul lunii și să-și urmeze propriile căi separate.

Când în cele din urmă ambele vor ieși din mișcarea  retrogradă, va dura până în decembrie 2019 să se apropie așa cum sunt acum. Apoi, câteva săptămâni mai târziu, pe 12 ianuarie 2020 se vor sincroniza perfect și vom fi cu toții îmbăiați în toată expresia și potențialul energiei lor.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

Chiar acum, în aprilie 2019, când Saturn și Pluto sunt la câteva grade una de cealaltă, vom gusta puțin din ceea ce urmează.

Vedeți dacă puteți identifica orice temă sau tipar din viața voastră și acordați o atenție deosebită la ceea ce se întâmplă în jurul datei de 24 aprilie, când Pluto merge retrograd și 29 aprilie, când Saturn merge retrograd.

După ce aceste planete vor merge retrograd, vom respira puțin și doar către sfârșitul anului vom începe să simțim un sentiment a ceea ce aceste două planete lucrează și construiesc mai departe.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă NU ne antrenăm creierul? Exper...

Pentru a înțelege alinierea sau conjuncția Saturn-Pluto, așa cum se numește în astrologie, trebuie să înțelegem ce lucrează Saturn și Pluto în semnul Capricornului.

Saturn este în Capricorn din decembrie 2017. Lui Saturn îi place să fie în Capricorn! Este semnul său de guvernare și unde se simte cel mai mult acasă. În timp ce este în Capricorn, Saturn își poate împrăștia întregul potențial și putem primi raze de energie pură a lui pentru a ne ghida pe drumul nostru.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

Saturn are de-a face cu responsabilitatea pentru viețile noastre, pentru destinul nostru și pentru trecutul nostru. Ori de câte ori Saturn se oprește, vrea să se asigure că ne-am făcut temele și că trăim la maximul nostru potențial. Uneori, singurul mod în care Saturn poate evoca aceste lecții în interiorul nostru este să ne arate o iubire dură, impunând restricții sau să ne facă să simțim greutatea acțiunilor noastre.

Saturn face acest lucru pentru a ne ajuta să creștem, să ne ajute să strălucim și să ne ajute să trecem la următorul nivel.

Pluto este în Capricorn din 2008. Pluto se mișcă încet și își oferă cu adevărat timpul să se asigure că nici o piatră nu este lăsată neîntoarsă, motiv pentru care petrece peste un deceniu într-un anumit semn.

Ori de câte ori Pluto este activ, înseamnă că a venit timpul să ne restructurăm viețile. A venit timpul să ardem lucrurile care nu ne mai servesc și să ne ridicăm din cenușă.

Lucrarea lui Pluto este în cele din urmă foarte spirituală. Pluto lucrează la sinele interior, la sinele umbră și la adâncimile sufletului nostru. Pluto ne ajută să continuăm să săpăm mai adânc pentru a ne găsi forța, pentru a îndepărta straturile și pentru a intra în puterea noastră autentică.

Pluto va rămâne în Capricorn până în 2024 și nu se va mai întoarce până în anul 2254, așa că impresia pe care o va lăsa va fi de lungă durată.

Vă puteți imagina ce conversație vor purta Pluto și Saturn atunci când se întâlnesc ambele în Capricorn?

Ambele planete aliniate vor crea un gen de furtună cosmică. Această furtună ne va forța să ne ridicăm și să ne cerem responsabilitatea pentru viețile noastre, pentru deciziile noastre și pentru modul în care conducem lumea.

Sub energia intensă a lui Pluto și a lui Saturn, cortina va fi trasă și vom vedea haosul pe căile noastre. De asemenea, vom fi forțați să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre colective și pentru contribuțiile pe care le facem sau nu.

În trecut, când Saturn și Pluto s-au aliniat, am văzut totul, de la recesiuni la războaie, la depresiuni și revoluții. Toate acestea, în timp ce au provocat, au dat naștere la un nou mod și, de fiecare dată, ne-am reconstruit pe noi înșine și am găsit o nouă forță.

Saturn și Pluto nu sunt motiv de frică, dar este cu siguranță un lucru interesant de urmărit.

Această aliniere este cea mai apropiată în aprilie 2019, așa că probabil veți începe să vedeți doar o strălucire a ceea ce urmează să vină sau care sunt tensiunile care vor fi construite, ceea ce va da naștere la lecțiile puternice pe care le va aduce această aliniere.

Pluto și Saturn ne vor ajuta pe toți să ne trezim. Ele vor să ne ajute pe toți să refacem structura vieții noastre.

Această energie ne va da un aer nou pentru a respira și un nou mod de luat în considerare. Va trebui să facem lucrurile în mod diferit, vom fi nevoiți să ne schimbăm valorile, vom avea nevoie să ne schimbăm ca societate.

Citiți articolul integral pe site-ul inalove.world.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private