Sari la conținut

Anca Serea dezvăluie rețeta unei siluete de vis: Vin către voi cu o sugestie sănătoasă și rapidă!

Dieta Anca Serea
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
cum se mentine in forma Anca Serea

Anca Serea dezvăluie rețeta unei siluete de vis! Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, se numără printre vedetele care se poate mândri cu o siluetă perfectă. Aceasta a a postat, pe Instagram rețeta unei salate gustoase, care se prepară rapid. Iată despre ce este vorba.

Anca Serea, mama a șase copii, acordă o atenție deosebită alimentației.

Anca Serea
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

„Vin către voi cu o sugestie sănătoasă și rapidă! Trebuie să mâncăm pentru a trăi, nu să trăim pentru a mânca, spune o vorbă înțeleaptă. Tocmai din acest motiv acord mare atenție alimentației, pe care încerc să o încadrez în limite sănătoase atât pentru mine, cât și pentru ai mei. Singurul meu inamic în acest sens este timpul limitat, dar cu puțină ingeniozitate cred că putem găsi soluții.

Salată cu 5 ingrediente

Recunosc că sunt o mare fană a salatelor, așa că vă propun și vouă o salată perfectă de preparat în orice anotimp, care nu necesită decât 2 minute de pregătire și este compusă din 5 ingrediente: roșii cherry, biluțe de mozzarella, măsline negre, frunze de spanac, fasole roșie și ceapă verde”, a explicat vedeta pe Instagram.

Salata o asezonează simplu, cu zeamă de lămâie, ulei de măsline și puțină sare.

„Eu am asezonat-o cu zeamă de lămâie, ulei de măsline și puțină sare, dar cred că puteți încerca să adăugați și alte ingrediente, precum și condimente mai exotice. Sâmbătă cu bucurie, poftă bună să avem!”, a mai adăugat prezentatoarea Anca Serea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.