Sari la conținut

Cum se descurcă Anca Serea cu șase copii: Am momente în care îmi vine să mă plâng

În cadrul unui interviu, Anca Serea și-a deschis și a vorbit despre relația cu copiii ei. Iată cum reușește să se descurce cu șase copii. 

„E normalitatea mea, e viața mea de zi cu zi. Nu am cum să zic că nu mă descurc deoarece copiii au venit din iubire. Ei sunt tot ce mi-am dorit și, chiar dacă mai am momente în care îmi vine să mă plâng, de exemplu, mă simt obosită, uneori chiar epuizată. Mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot. Practic, ei sunt viața mea de zi cu zi. Și cu ei mă umplu de energie pozitivă”, a spus Anca Serea pentru viva.ro.

„Mie nu mi se mai pare că fac nimic special. Ei fac parte din rutina mea, din obișnuința mea și îi iubesc. Și atunci când iubești ceva sau pe cineva nu ți se mai pare că faci un efort”, a mai spus vedeta.

„De aici vine și faptul că avem o comunicare foarte bună”

„Ei sunt niște copii foarte buni. Chiar sunt niște copii buni și foarte liniștiți. De multe ori îmi vin în întâmpinare, mă ajută, sunt înțelegători. Spre exemplu, mă însoțesc când nu am cu cine să îi las… Noi petrecem foarte mult împreună și cred că de aici vine și faptul că avem o comunicare foarte bună, o relație foarte frumoasă.

Și da, mă întreabă multe mămici cum mă descurc. Și eu pot să le spun mămicilor care au doar un singur copil și care mă întreabă, fiindcă și eu am trecut prin această experiență. Pentru că, uneori, e mai greu doar cu un singur copil. E ca mersul pe bicicletă, scuzați-mi comparația! Cu cât mergi mai bine, cu atât înveți să mergi mai bine și mai corect. Așa cred că este și cu creșterea și educația copiilor”, a spus Anca Serea.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: